VIENO AUKŠTO NAMAS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

VIENO AUKŠTO NAMAS

144 520 €
ID: 5618359
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 34

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pavilnys
Statybos metai
2012
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
234.00
Sklypo plotas (a)
10.00
Kambarių sk.
5
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Dalinė apdaila

Ypatybės

Vanduo
Elektra
Aptverta teritorija
Plastikiniai langai
Su garažu

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS KOKYBIŠKAI PASTATYTAS NAMAS SU SUTVARKYTA APLINKA!

PAGRINDINIAI NAMO PRIVALUMAI:

- KOKYBIŠKA NAMO STATYBA;

- PILNAI SUTVARKYTA APLINKA;

- FUNKCIONALUS IŠPLANAVIMAS;

VIETA. Rami ir patogi gyventi vieta. Gerai išvystyta infrastruktūra. Aplink daug žalumos, daugumoje naujos statybos namai, netoliese yra puikios vietos pasivaikščiojimams ir poilsiui. Visai netoli yra ir parduotuvė, vaistinė. Pats namas pastatytas atokiau nuo judrių gatvių, visiškai ramioje vietoje.

SUSISIEKIMAS. Labai geras susisiekimas su Vilniaus senamiesčiu. Rotušė yra vos už keturių kilometrų, taigi nuosavu automobiliu pasiekti miesto centrinę dalį čia išties patogu. Visuomeninio transporto stotelė, kur nuolat kursuoja autobusai ir mikroautobusai yra vos už kelių šimtų metrų nuo namo.

NAMAS. Kokybiškai pastatytas ir architektūriškai bei funkcinaliai ypatingai pavykęs mūrinis namas. Sienos – keraminiai blokeliai 20cm apšiltinti AKMENS VATA. Plastikiniai dviejų stiklo paketų, šešių kamerų langai. Kokybiška stogo danga. Stogas taip pat apšiltintas. Pilnai iš išorės baigtas namas, gražiai derančios fasado spalvos, medinis pakalimas ir terasa.

SKLYPAS. Erdvus, beveik dešimties arų žemės sklypas. Pilnai aptvertas medine tvora, užsėta veja. Namas pastatytas taip, kad sklype lieka labai daug vietos. Auga vaismedžiai.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Yra erdvus garažas dviem automobiliams bei erdvi aikštelė lauke.

APLINKA. Aplink daug žalumos, daugumoje sklypu stovi naujai pastatyti namai. Labai rami vieta.

KOMUNIKACIJOS. Į nama įvestas 20kw elektros įvadas. Yra galimybė įsirengti kieto kuro arba geoterminį šildymą. Į nama įvestas gręžinio vanduo. Sumontuoti biovalymo įrengimai. Name yra vieta židiniui.

IŠPLANAVIMAS. Ypatingai funkcionalus išplanavimas. Įėjus rasime holą, šalia yra patekimas į erdvų dvivietį garažą, toiau yra erdvi svetainė, beveik izoliuota virtuvė, san. mazgas, yra du vaikų miegamieji, darbo kambarys, erdvi vonia ir pagrindinis miegamasis su atskira drabužine. Antrasolėse yra įrengta erdvi patalpa, kurią galima pritaikyti laisvalaikiui. Svetainėje aukštos lubos. Iš svetainės ir miegamojo galima patekti į medinę terasą.

ĮRENGIMAS. Viduje yra komunikacijų įvadai, keraminiais blokeliais išmūrytos visos pertvaros, apšiltintas stogas. Yra išbetonuotos grindys.

DAUGIAU PANAŠIŲ NAMŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – namaipardavimui.lt

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai