Vienkiemis šalia Degsnės miško

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vienkiemis šalia Degsnės miško

6 500 €
ID: 7460400
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 532

Apie

Savivaldybė
Rokiškio r. sav.
Gyvenvietė
Dideliškio k.
Statybos metai
1950
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
107.32
Sklypo plotas (a)
53.00
Kambarių sk.
3
Statybos tipas
Rąstinis
Šildymas
Kietu kuru
Įrengimas
Įrengtas
Sklypo paskirtis
Namų valda

Ypatybės

Vanduo
Elektra
Geras privažiavimas
Ūkinis pastatas
Šalia miškas
Vienkiemis
Pirtis
Rūsys

Skelbimo aprašas

Šalia Degsnės miško, Dideliškio k. Obelių sen. Rokiškio r., parduodama rąstinė sodyba su 0,5300 ha gyvenamosios teritorijos pasodybiniu sklypu. Dideliškis – kaimas 4 km. nutolęs nuo Obelių mstl. Sodybai priklauso rąstinis gyvenamasis namas, tvartas, daržinė, malkinė, autentiška pirtelė, viralinė, šulinys, lauko tualetas. Namas pradėtas statyti 1926 m. o statybų pabaiga 1950 m. Bendras gyvenamojo namo plotas – 107,32 kv. m., kurį sudaro : 3 kambariai, erdvi virtuvė, tambūras bei pagalbinės patalpos, kuriose taip pat yra galimybė įsirengti dar 2 kambarius. Namas apkūrenamas krosnimis,įdėti plastikiniai langai. Kieme auga keletas vaismedžių bei vaiskrūmių. Gyvenamasis namas ir tvartas pakankamai geros būklės, kad galima būtų iš karto naudoti. Degsnės miškas yra už Kriaunos upės, Stasiūnų, Zarinkiškio pusėje, jis – artimiausias obeliečiams ir labiausia jų lankomas . Jo plotas apie 180 ha, čia vyrauja jaunuolynai ir pribręstantys medynai. Obelių seniūnija yra Rokiškio rajono rytuose, pasienyje su Latvija.Dviejų kilometrų spinduliu tyvuliuoja net trys ežerai ( Našys -.Kukninis -. Kryžinis ).Mingėlių tvenkinys vos už 1,4 km., iki Obelių ežero 4 km.
Atstumai : iki Rokiškio m. apie 24 km., Panevėžys už 106 km., iki Utenos apie 61 km., Vilnius už 158 km., Zarasai – 41 km.,

Esant poreikiui yra galimybė įsigyti dar 4 žemės ūkio paskirties sklypai ( 10,2 – 5,97-3,55 bei 1,78 ha ). Ši sodyba tiks tiek poilsiui, tiek ūkininkavimui.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai