Vidinis svetainės optimizavimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vidinis svetainės optimizavimas

Sutartinė
ID: 7830825
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Skelbimo aprašas

Vidinis svetainės optimizavimas – tai tam tikra metodika leidžianti sutvarkyti jūsų internetinio puslapio struktūrą iš vidaus, remiantis žmonių ieškomais žodžiais.
Vidinis optimizavimas yra būtinas norint konkuruoti su kitomis įmonėmis pagal tam tikros srities raktažodžius. Pavyzdžiui, jeigu teikiate kirpyklos paslaugas, tikimybė, jog sulauksite daugiau klientų „Google“, „Yahoo“ ar „Bing“ bus aukštesnis rezultatas matomas paeiškos sistemose.
Kaip minėta prieš tai, svarbiausias svetainės optimizavimo elementas yra tinkamas turinys. Saitas taip pat turi būti techniškai tvarkingas. T.y. (straipsniai ar įrašai turėti sužymėtas antraštes, paveiksliukai sužymėti bei su pavadinimais, taisyklingai sutvarkytos kitos medijos).

Peržiūrinėdami svetainių turinį, paeiškos sistemos atsižvelgia tiek į techniškai tvarkingą svetainės turinį, tiek į rašomumą (ar pildoma nuolatos, ar rašoma svarbiomis šiomis dienomis temomis, ar vyrauja gausus sekcijų pasirinkimas svetainėje).

Taipogi svarbūs faktoriai – ar svetainės dalys yra tarpusavyje yra sujungtos, t.y ar straipsniai tarpusavyje yra susiję savo kategorijų paskirstymu, ar svetainės lankytojams yra siūloma pereiti į kitus jūsų įrašus ir paskaityti daugiau dominančiomis temomis.

Galiausiai, verta paminėti ir svetainės greičio aspektą. Tinkamai suprogamuota svetainė – reikš greitą turinio užkrovimą ir matomumą klientams. Kadangi optimalus svetainės krovimo greitis yra 2-4s. Ir jeigu jūsų svetainė kraunasi per ilgai, į tai iš karto atsižvelgs tiek tikrinantys svetaines robotai, tiek realūs svetainės lankytojai.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai