vidaXL Fono rėmo sistema, 300 x 300 cm, žalia 160066

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

vidaXL Fono rėmo sistema, 300 x 300 cm, žalia 160066

65 €
ID: 7315630
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Skelbimo aprašas

• NEMOKAMAS pristatymas visoje Lietuvoje per 5-7 darbo dienas
• NEMOKAMAS grąžinimas per 30 dienų
• 2 Metų garantija
• Naujos prekės
• Saugūs apmokėjimo būdai: kortelėmis, Banko pavedimu, PayPal, TrustPay
• Peržiūrėkite šią prekę kontaktų skyriuje
• 5% Nuolaida vidaXL prekėms su kodu: SkelbimaiXL5

Aprašymas
Su šia pilna fono sistema galėsite sukurti viską, ką tik sugalvosite studijoje ar bet kurioje kitoje vietoje. Lengva sistema yra lengvai ir greitai pastatoma ir pagaminta iš aliuminio. Rinkinyje pridedamas vienas žalios spalvos fonas, leidžiantis jums naudotis "chroma key" efektu. Sistemą taip pat galima naudoti kartu su kitais fonais ir/ar popieriaus ritiniais.



Ši lanksti fono sistema yra tinkama portretų fotografavimui, komerciniam ir staliniam fotografavimui. Fonas yra 300 cm pločio, o aukštis gali varijuoti nuo 75 iki 210 cm. Jei norite, sistemą galite naudoti bet kurioje kitoje vietoje.



Jį lengva surinkti ir išrinkti. Transportavimas bus lengvas dėl rinkinyje esančio krepšio, kurio matmenys 85 x 15 x 15 cm. "Chroma key": iš fono išfiltravus žalią spalvą, galėsite bet kokią nuotrauką uždėti ant šio fono. Gerai žinomas "Chroma key" pavyzdys yra orų pranešėjai, kurie stovi šalia žalios sienos, o žemėlapiai ir prognozės yra matomi už jo.

Charakteristikos
Matmenys (sudėjus nešimo krepšyje): 85 x 15 x 15 cm
Fono spalva: žalia
Fono matmenys: 300 x 300 cm (ilgis x plotis)
Maksimalus aukštis: 210 cm
Plotis: 155 - 300 cm
Stovo reguliuojamas aukštis: 75 - 210 cm
Medžiaga: aliuminis
Audinys : Medvilnė: 100%
Prekės ženklas: vidaXL
SKU: 160066
EAN: 8718475820871


Informuojame, kad šiuo metu klientų aptarnavimo skyrius neturi galimybės aptarnauti telefonu, kviečiame rašyti el. paštu [email protected]

Svarbi informacija!
Labai džiaugiamės, kad susidomėjote mūsų preke. Norime atkreipti Jūsų dėmėsį, kad deja skelbimai.lt portalas nesiūlo duomenų bazių integracijos, todėl skelbime nurodyta prekės kaina gali šiek tiek skirtis nuo kainos, nurodytos mūsų interneto parduotuvėje. Nuolatos taikome įvairias nuolaidas, o skelbime nurodome kainą, galiojančią skelbimo įkėlimo dieną. Stengiamės kuo dažniau atnaujinti skelbimus, nurodydami aktualią kainą. Atsiprašome už nepatogumus ir primename, kad gautinę, šiuo metu galiojančią prekės kainą rasite paspaudę nuorodą į mūsų parduotuvę.
Dėkojame už supratingumą

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai