Victoria's Secret maudymukai tik www.PerkiSau.lt

Victoria's Secret maudymukai tik www.PerkiSau.lt

Sutartinė
ID: 5932209
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 183
Victoria's Secret maudymukai tik www.PerkiSau.lt

Skelbimo aprašas

Mums smaragdinės jūros grožis ir žydras žydras dangus neprilygs. Nes su niekuo negalima lyginti žavingos moters. Ji tokia vienintelė. Būkite ta vieninele ir dar labiau savo grožį atidenkite, pasipuošdamos populiariaisiais "VS" maudymukais. O šis vardas pasako viską – jei būtent tokiu vilkėti dar neteko, tai teks tiesiog patikėti – išsvajotas grožis jau čia!
Pasipuošusios šiais maudymukais ne tik suprasite, jog turite jau nuostabiausią maudynių aprangą ar rūbelius, su kuriais bus dar maloniau priiminėti saulės vonias. Pamatysite, kaip šie rūbeliai taps jūsų stiliaus, išskirtinės išvaizdos akcentu. Prie jų puikiai tiks skoningai parinkti auskarai, skraistės, kiti aksesuarai – kad visada būtumėte vienintele tokia! Patvarių, išryškinančių gražiausias kūno linijas, švelnių kūnui, stilingų – tai tobulai atrodančių ir priglundančių maudymukų kolekcija. Subtiliai apnuogintas kūnas tegu ne tik vilioja ir žavi, tegu saugo jūsų moteriškumo paslaptį. Nebijokite ir nedvejokite, ar verta tokį maudymuką įsigyti ir Jums – kiekvienai minutei saulėje, ant smėlio, ar laikui, praleistam vandenyje - kiekvienai akimirkai tegu būna skirta šio grožio. Patikėkite, net ir didžiausi jūsų kūno trūkumai ar kompleksai nebeatrodys tokie dideli ir neįveikiami, jei papuošite save šios kolekcijos maudymukais.
Pirmyn į vandens, saulės, smėlio ir karščio teikiamus džiaugsmus! Ir nenusiminkim, jei retkarčiais dingtų saulė, vėjas suveltų kruopščiai šukuotus plaukus, jei nespėtume įdegti saulėje. Mes gražios. Nes turime, kas mus puošia net ir tada...

Daugiau prekių rasite:
http://www.perkisau.lt/k/victorias-secret-drabuziai/maudymukai

Kontaktai

Vardas
www.PerkiSau.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai