Verkiai Vilniaus m. sav. Plotas 254.63m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Verkiai Vilniaus m. sav. Plotas 254.63m2

690 000 €
ID: 6839983
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 33

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Verkiai
Statybos metai
2014
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
254.63
Kambarių sk.
5
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Klasikinis modernas – taip dviem žodžiais būtų galima apibūdinti išskirtinį ypač kokybiškai ir elegantiškai įrengtą prestižinį 304,35 kv.m. bendrojo ploto gyvenamąjį namą su 20,54 aro sklypu Didžiuosiuose Gulbinuose, Pijų gatvėje. Iš trijų pusių namą supa Verkių regioninis parkas, pro namo langus galima grožėtis šalia tekančiu Riešės upeliu, nes sklypas tolygiai leidžiasi link jo. Patogus priėjimas prie ežero (apie 500 m.). Atokiau nuo namo pastatytas ir įrengtas priestatas-sandėliukas lauko baldams. Išvedžiota automatinė vejos laistymo sistema, numatyta vieta sodui.

BENDRA INFORMACIJA
- Bendras plotas – 304.35 kv.m;
- Naudingas plotas – 254,63 kv.m.;
- Gyvenamas plotas – 178,40 kv.m.;
- Garažų plotas – 49,72 kv.m.;
- Sklypo plotas – 20,54 aro;
- Namo tipas - mūrinis;
- Namo aukštai - 2;
- Kambarių skaičius - 5;
- Statybos metai - 2014 m.

KOMUNIKACIJOS
- Šildymas – vietinis centrinis;
- Elektra;
- Kanalizacija - miesto;
- Vandentiekis - miesto;
- Internetas;
- Kabelinė televizija.

SUPLANAVIMAS
Pirmame namo aukšte – darbo kambarys, jauki virtuvė, kuri, esant reikalui, gali būti atskiriama nuo bendros erdvės stikline stumdoma sienele, yra sujungta su svetainei skirta zona (su židiniu), san. mazgas bei drabužinė. Antrame namo aukšte – pagrindinis šeimininkų miegamasis su erdvia drabužine ir su išėjimu į terasą, iš kurios atsiveria nuostabūs gamtos vaizdai į regioninį parką ir į gilumoje tekantį upelį; antras miegamasis yra suplanuotas su greta esančiu darbo kambariu. Antrame aukšte yra du san. mazgai, viename iš jų yra įrengta sauna ir šis san. mazgas turi išėjimą į erdvią antro aukšto terasą.

ĮRENGIMAS IR APDAILA
- PAMATAI – Poliniai, su monolitiniu rostverku (60 cm.).
- SIENOS – Vidaus sienos (įrengtos pertvaros – silikatinės, keraminės plytos) ir išorės sienos mūrinės (fibo blokai), garažas is fibo blokų (garažo sienos papildomai šiltintos 50 mm polisterio puta).
- STOGAS – medinės gegnės, remiamos ant mūrloto, apšiltinta stogo konstrukcija. Stogo danga – bituminės čerpės.
- LANGAI IR LAUKO DURYS – langų rėmai mediniai, stiklo paketas 1- os kameros su selektyviniu stiklo paketu, išorė kaustyta aliuminiu, seifo tipo užraktas.
- IŠORĖS APDAILA – cokolis apklijuotas dekoratyviniu tinku. Įėjimo laiptų aikštelė dengta akmens masės plokštėmis. Sienos tinkuotos spalvotu mineraliniu plonasluoksniu tinku ant 15 cm storio akmens vatos šiltinamojo sluoksnio, dalis fasado dengta fasadinėmis klinkerio plytomis.
- INŽINERINĖ ĮRANGA, ŠILDYMAS – namo šildymui sumontuotas 28 kw galingumo pakabinamas dujinis katilas Buderus Logamax plus GB 162. Grindinio šildymo sistema. Sumontuoti saulės kolektoriai.
- VĖDINIMAS – įrengtas miegamųjų kondicionavimas ir temperatūros reguliatoriai visuose kambariuose.
- ELEKTROS INSTALIACIJA – namui numatytas 15 Kw galingumas. Apskaita pagal technines sąlygas ir projektą gatvėje esančiose grupinėse spintose, 3-jų fazių instaliacija su įžeminimu. Įvadas į pastatą kabelinis pagal lauko elektros tinklų projektą. Name suremontuotas įleidžiamas į sieną grupinis skydelis su įvadiniais ir linijiniais automatais. Laidai ir kabeliai naudojami instaliacijai – variniai, klojami paslėptai. Išvedžiota apšvietimo instaliacija, dalis šviestuvų sumontuoti, sumontuoti jungikliai ir rozetės. Išvedžiota lauko apšvietimo instaliacija su šviestuvais.
- VANDENTIEKIS – vanduo teikiamas iš vietinių, gyvenvietei skirtų gręžinių. Šalto vandens įvadas su atskiromis vidaus vandens naudojimo ir lauko laistymo apskaitomis.
- NUOTEKOS – plastikiniai nuotekų vamzdžiai nuo santechninių prietaisų sumontuoti pagal projektą. Išleidžiamų nuotekų apskaita vykdoma per UAB „Vilniaus vandenys“ plombuojamą įvadinį namo vandens skaitiklį.
- SILPNOS SROVĖS – pagal projektą išvedžioti kanalai ir sienose sumontuotos dėžutės telefono, televizijos ir kompiuterinio tinklo įrengimui. Įrengta apsauginė ir priešgaisrinė signalizacija.
- VIDAUS APDAILA – namas pilnai įrengtas.
Vidaus spintos – „Siguldos“ baldai. Virtuvė „Siguldos“ baldai su integruota buitine technika: Šaldytuvas „LIEBHERR PREMIUM“, Šaldiklis „LIEBHERR PREMIUM“, Orkaitė „Miele“, Indaplovė „Miele“, Kaitlentė „Miele“, Gartraukis „Flamec“, virtuvės baldų vidinės detalės „BLUM“, stalviršis iš natūralaus akmens, sumontuotas „BLANCO“ vandens kranas. „SPARTHERM“ židinio kapsulė. San. mazguose sumontuota „KOHLER“ santechnika, vandens kranai „Steinberg“, aksesuarai „Tece“, „SONIA“. Sumontuota sauna/Softclima „Villeroy and Boch“.
- APLINKOS TVARKYMAS – privažiavimas prie garažo ir takas prie įėjimo į namą įrengtas iš betoninių trinkelių. Teritorija išlyginta užpiltas apie 10 cm storio augalinio grunto sluoksniu.
- KVARTALO SUSISIEKIMO IR INŽINERINĖ INFRASTRUKTŪTA – gatvės asfaltuotos. Gatvių asfalto dangos įrengtos. Lietaus, buities nuotekų ir vandentekio vamzdynai pakloti gatvėse. Buitinės nuotekos siurblinės pagalba nuteka į Vilniaus miesto tinklus. Lietaus vandens valymui sumontuoti nusėdintuvai. Geriamas vanduo gaunamas iš kvartale sumontuotų giluminių gręžinių.
Elektros teikimas organizuotas iš kvartale pastatytų modulinių transformatorinių pastočių. Kabelinės linijos iki spintų su elektros skaitikliais gali būti paklotos gatvėse, taip pat ir kai kurių sklypų teritorijose (pagal projektą).
Gatvių apšvietimas įrengtas pagrindinėse gatvėse.
Dujotekio vamzdynai pakloti gatvėse, dujų apskaitos sumontuotos ties sklypų ribomis.

KITA INFORMACIJA
- Į teritoriją patenkama pro automatinius vartus;
- Namas parduodamas su buitine technika ir baldais;
- Židinys - pirmame aukšte;
- Šildomos grindys;
- 3 terasos – viena – antrame aukšte ir dvi – pirmame aukšte;
- Antrame aukšte įrengta sauna;
- Balkonas;
- Garažas dviems automobiliams;
- Signalizacija ir fizinė apsauga;
- Solidi, tvarkinga kaimynystė;
- Geras susisiekimas su miesto centru nuosavu automobiliu;
- Namo teritorija apsupta gamtos - galėsite mėgautis gaiviu ir švariu oru;
- Rami vieta.

APLINKA IR INFRASTRUKTŪRA.
- Iki Vilniaus miesto centro ~ 11.82 km;
- Iki artimiausios viešojo transporto stotelės ~ 2.6 km;
- Iki Riešės gimnazijos ~ 5,5 km;
- Iki privataus vaikų darželio “Pupų pėdelis” ~ 4.1 km;
- Prekybos centrai: IKI – RIEŠĖ ~ 1.93 km, Rimi - PC Molėtų ~ 2.57 km, Norfa XL ~ 2.77 km, Maxima ~ 2.98 km.
__________________________
Jei Jūs parduodate, norite keisti ar ieškote panašaus objekto, skambinkite - rasiu Jums pirkėją ar pasiūlysiu Jums alternatyvų.
NT brokerė Rima Okon
Tel. 8 640 64 202
[email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai