Venciūnų k. Alytaus r. Plotas 251.1m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Venciūnų k. Alytaus r. Plotas 251.1m2

384 000 €
ID: 6713938
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1

Apie

Savivaldybė
Alytaus r. sav.
Gyvenvietė
Venciūnų k.
Plotas (kv.m.)
251.10

Skelbimo aprašas

PARDUODAMA SVAJONIŲ SODYBA VENCIŪNŲ K., ALYTAUS R.

Tai jaukus ir mielas gamtos kampelis šalia Alytaus, geras susisiekimas žiema ir vasara . Sodyba nutolusi nuo centro 7 km. Čia galima vystyti kaimo turizmo su maitinimu ir nakvynės paslaugomis, o gal jūs turite noro ūkininkauti yra galimybė plėstis ir gauti parama plėtrai.
Šalia suplanuotas gyvenamas kvartalas su 20 namų,yra pastatyta keli namai. Susipažinus jūs turėsit saugia kaimynyste.
Sklypas yra stačiakampio formos šalia kelio,dalinai apželdintas, sodas, daržas.
Tvora iš priekio ir šonų yra skaldytų akmenų, ant tvoros stulpų yra sudėtos lieto betono su raudono granito kepurės. Tarp akmeninių kolonų kalvio darbo metaliniai skydai, o galinė sklypo dalis aptverta metaline skydine tvora (žalios spalvos). Visu perimetru tvoroje yra sudėtas LED apšvietimas 1w , ketveri vartai su automatika, valdomi nuotoliniu pulteliu. Sumontuota saulės elektrinė 8,5 kw, todėl sodybos išlaikymas nieko nekainuos jums.

BENDRA INFORMACIJA:

- kaina 384 000 Eur.
- adresas: Venciūnų g., Venciūnų k., Alytaus r.
- bendras plotas: 251,1 kv. m.
- aukštų skaičius: 2 aukštai.
- kambarių skaičius: 5 kambariai.
- pastato tipas: rąstinis su karkasu.
- statybos metai 2014 m.

INFORMACIJA APIE NAMĄ:

- NAMAS: rąstinis-karkasinis su rūsiu.
Jums nereiks vargti žiemos vakarais stebėti orų prognozės ir galvoti kada ryt keltis ir kiek kūrenti krosnį , kad būtų šilta vakare. Jūs visada turėsit vienoda kambario temperatūra tai užtikrins namo širdis ir siela kuris rūpinsis tuo, tai yra geoterminis šildymas „NIBE“ firmos.
Sumontuoti vandens filtrai, išsiplėtimo indas. Name nebus dulkių, nes yra sumontuota dulkių išsiurbimo sistema kuri dulkias pašalina į lauka. Elektros įvadas, jūsų saugumu rūpinsis 4 kameros, bet kuriuo paros metu galėsis stebėti savo namus per internetą yra TEO televizija.
- Stogas: švediškos čerpės, OSB, apšiltinta nedegia Austriška THERMOFLOC vata 36 cm, OSB+ gipso plokštė, glaistyta ir išdažyta.
- Sienos:
1a rąstinės 22 cm pločio storio iš išorės ir vidaus užteptos specialiu ARS sandarikliu rastinėms siūlėms, vidus apšiltintas 12 cm nedegia Austriška THERMOFLOC vata, OSB (1,2 cm storio)+ gipso kartonas, glaistyta ir dažyta. Sienose išvedžiota elektra variniais kabeliais, o kabelis įvertas į gofrą, jungtukai ir rozetės JUNG firmos.
2 aukštas: karkasinės 20 cm apšildyta nedegia Austriška THERMOFLOC vata, OSB (1,2 cm) + gipso kartonas, glaistyta ir dažyta.
- Grindys:
1a šildomos, išklijuotos plytelėmis, po plytelėmis išvedžiotas šildymas, kuris šildo visa namo plota, vienas kambarys su parketlente iš balinto ąžuolo.
2a antibakterinė kiliminė danga, radiatoriai.
- 1 a.:
Langai ir palangės medinės stiklai su selektyvu, ant langų užuolaidos roletai, kambaryje yra akvariumas 700 L su atskira tam patalpa, kondicionierius ir mini rekuperatorius MITSUBISHI firmos , židinys JOTULE firmos, minkštas kampas italų firmos CHATO DAN ,Tv staliukas CALLIGAR firmos, DVD grotuvas, stiprintuvas. Lubose sumontuotos kolonėlės jums suteiks didesnę galimybę mėgautis muzikos ir filmų garsais ar stebint filmą per“ SAMSUN“ 104 cm TV. Kambarį apšvietimas“ ARCH“ firmos. Tame pačiame kambaryje yra sumontuota pakyla su italų firmos pietų stalu „CALLIGAR“ su kėdėmis.
Santechnika “villeroy&boch“ stone : klozetas, kriauklė, pisuaras ir dušo kabinoje kranai GROHE firmos. Vonios spintelė ąžuolo lukšto su stalčiais mechanizmai „BLUM“ firmos.
Plytelės italų firmos.
- Virtuvė: valgomas stalas ąžuolinis su lakuotomis kojomis keturios Skandinaviškos firmos kėdės. Mini rekuperatorius„ MITSUBISHI“ firmos, gartraukis „ELICA“ firmos (120 cm ilgio), kaitlentė, skrudintuvas, grilius, orkaitė, įmontuojamas kavos aparatas, garų orkaitė, indaplovė visa virtuvės įranga „SIEMENS“ firmos. Virtuvinis kranas „GROHAN“ firmos, geriamo vandens filtras. Šaldytuvas su kamera firmos „LIEBHERR „su ledukų paruošimu. Stalviršis „KORIAN“ akmuo, virtuvės vienos pusės durelės ąžuolo lukšto, o kitos dažytolankstai „HETTICH“ firmos. Atskiroje patalpoje skalbimo mašina ir džiovyklė SIEMENS firmos. Apšvietimas LED trijų skirtingų tipų, signalizacija,“ JUNG“ firmos jungtukai su rozetėmis.
- 2a.:
Lubos įtmpemos visuose kambariuose, kambario sienos tapetuotos langai mediniai su selektyvu, užuolaidomis. Darbo kambaryje stalas su stalčiais. Miegame lova su spintele , kondicionierius „MITSUBISHI“, mini rekuperatorius „MITSUBISHI“ firmos, apšvietimas po lubomis. Sienose sumontuota potinkinė „ GEBERIT“ sistemą WC klozetas, pisuaras ir kriauklė “villeroy&boch“ ,dušo kabina, vonia su masažu.
Vaiko kambarį su lova dviejų aukštų su lubose sumontuotu apšvietimu, kelių spalvų.

- Prie namo klinkerio terasa su laiptais apie 12 m2 vokiško klinkerio, maumedžio terasa 70 m2 su stogu iš polikorbonato 6 mm storio, kolonos klijuotos medienos iš JURĖS MEDŽIO, laukia 350 m2 raudonos spalvos trinkelės 16 x 200 x 8 cm storio ir rudos spalvos 16 x 16 x 8 cm, takelyje sudėtos šviečiančios trinkelės. Lauke LED apšvietimas ties takeliais, ant namo išvedžiota LED apšvietimas varveklių tipo, papuošimas kalėdom. Bus galimybė pasitarti su dizainere kuri rengė šį namą.

KITI PASTATAI:

- GARAŽAS: 10 m x 6 m mūrinis karkasinis , dviejų aukštų, perdanga betoninė, vartai automatiniai dviems mašinoms, gale malkinė.
- PIRTIS: 7 m x 7 m 22 cm rąsto dviejų aukštų. Grindys plytelės elektra ir šildoma oro kondicionierium MITSUBICH firmos. WCvilleroy&boch, dušo kabina, pirtie gultai ir sienos lentelės deginto medžio, krosnis pagal senove arių patirtį. Tai balto dūmų pirtis.
- BASEINAS: 6 m x 10 m x 1,5 m viršuje rąstinis arbatos namelis.
- ŪKINIS: rąstinis 22 cm storio rastų, 5 m x 6 m su malkine, rūsys.
- NAMELIS: rąstinis22 cm su terasa , namas 7 m x 7 m plius terasa 2,5m, po stogu.

http://www.capital.lt/lt/capital-alytus-o44
****************************************************************************************************************************************************************************
DĖL IŠSAMESNĖS INFORMACIJOS AR APŽIŪROS KREIPTIS Tel. + 370 60126111 www.capital.lt
Netinka objektas? Kreipkitės – rasime alternatyvų.
PARDUODATE? (NUOMOJATE) Skambinkite – nemokamai konsultuojame, nemokamai nustatome Jūsų objekto rinkos kainą, darome vertinimus, visiems CAPITAL ALYTUS klientams taikomos išskirtinės finansavimo sąlygos visuose Lietuvos bankuose.
NT agentams – kviečiame bendradarbiauti.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai