Velux stogo langai Gamintojo Kainomis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Velux stogo langai Gamintojo Kainomis

1 €
ID: 7947127
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Skelbimo aprašas

Modernūs stogo langai, Jusų jaukiems namams.

Stoglangių privalumai:
1 PRIVALUMAS: Geresnė šviesos architektūra
Projektuojant pastatą, įprasta pagalvoti apie daugybę skirtingų kriterijų, kurių atitikimas nulemia būsto vertę ir komfortabilumą. Viena iš sričių, kurios protingas apgalvojimas reiškia labai daug – šviesos architektūra. Geras šviesos pasiskirstymas yra labai svarbus, nes padeda sukurti atitinkamas darbo ir poilsio zonas. Natūrali šviesa nieko nekainuoja ir yra priimtiniausia žmogaus akiai, todėl kuo sumaniau bus išdėstyti natūralios šviesos šaltiniai, langai, tuo geriau. Įvairių skaičiavimų metu nustatyta, kadstoglangiai į kambarį gali įleisti maždaug 40 proc. daugiau šviesos nei įprasti vertikalūs langai. Stoglangiai nėra brangi investicija, o jų kuriama šviesos architektūra – neįkainojama. Sumontuodami stogo langus, nukreiptus į pietus, galėsite džiaugtis itin intensyvia šviesa, nukreipti į vakarus ir rytus stoglangiai atitinkamu paros metu sukurs švelnų auksinį apšvietimą, o šiaurėn atgręžti stogo langai suteiks švelnią, neakinančią šviesą.
2 PRIVALUMAS: Didesnės erdvės įspūdis
Erdvę vizualiai didina visi spindūs paviršiai (veidrodžiai, stiklai), tačiau labiausiai – langai. Įprasti vertikalūs langai sukurs į šalis prasiplėtusio kambario iliuziją, o stogo langas tarsi ilgins ir vertikalią kambario ašį. Tad toks komponentas itin tinka planuojant įrengti ir „praplėsti“ nedidelę palėpę.
3 PRIVALUMAS: Šiltesni namai
Vertikaliai krentantys saulės spinduliai, į kambarį patenkantys tiesiai per stoglangį, padidina kambario temperatūrą net keliais laipsniais. Tad net ir šaltą žiemą natūralus šilumos šaltinis, saulė, gali šildyti namus. Dvigubas stiklo paketas ir tinkamas sandarinimas leis neprarasti šilumos šaltesniais metų sezonais.
4 PRIVALUMAS: Gaivus oras
Stoglangis suteikia papildomas patalpų vėdinimo galimybes. Gaivus oras patenka ne tik per sienų, bet ir stogo reguliuojamas angas, o tai akivaizdžiai pagerina vėdinimo sistemą, neleidžia kauptis drėgmei.
5 PRIVALUMAS: Gražus namas
Estetiškame būste gyventi maloniau, o stoglangiai gali pridėti ypatingo namų jaukumo interjerui ir originalumo pastato fasadui. Tad, jeigu vertinate ne tik patogumą, bet ir grožį, stoglangis gali patenkinti ir šiuos poreikius.
Rinkos lyderių produkcija

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai