Veikianti antikvarine siuvimo masina "SINGER"

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Veikianti antikvarine siuvimo masina "SINGER"

100 €
ID: 6753083
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 123

Skelbimo aprašas

Tai antikvarive siuvimo masina "SINGER". Tai veikianti siuvimo masina,o ir zavus interjeras,praktiskas daiktas.O pacios kajos gali tarnauti ir kaip kaip zavus stalas, saslykinei, pritaikyti kriauklei ar dar kazkam...Arba ant jo galima padeti pvz. televizoriu ar bet ka kita.Jei kas nors jas yra mates tai supranta,kad tai tikrai ispudingos kojos.Stalvirsi galima prisitaikyti ir lengvai pritvirtinti bet koki kita,koki tik pageidaujate-ar stiklini,marmurini,ar bet koki kitoki,ar paprasciausiai kaip pas mane namie,uzdeta stora faniera ir aptraukta marmuro imitazijos plevele,kuria galima nusipirkti bet kur ir bet kokios spalvos ar dizaino ,ar "Senukiuose",ar kitur.Net nuemus pacia siuvimo masina,minant pada ratas pradeda suktis. O ir ant pado galima ka nors uzdeti, pvz. as esu padejes dvd...
Kojos yra spyzines,sunkios, tvirtos,bet l.paslankios. Nes kojos turi ratelius ir truputi kilstelejus galima lengvai stumdyti is vienos į kita vieta. Taip pat, jei norite uzdeti ant ju koki stalvirsi, kojos turi virsutines tvirtinimo skylutes (stalvirsiui kaitalioti).
PASPAUSKITE ANT FOTO-TADA GERIAU IR DAUGIAU FOTO MATYSITE!
Įdedu kelias foto ka galima dar sugalvoti padaryti su tomis kojomis. O jeigu norite pamatyti DAUGIAU FOTO ka galima padaryti,sugalvoti su "SINGER" kojomis,nusikopijuokite nuoroda ŠIĄ:
https://skelbiuparduodu.lt/2015-skelbim-portalai/236673-veikianti-antikvarine-siuvimo--web-sprendimai-svetaines-skelbim-portalai
Reikalui esant galime l.greitai (per 1-2dienas) atsiusti per DPD siuntu skyriu. Siuntimo kaina - 15 €.
Jeigu patinka antikvariniai,senoviniai daiktai apziurekite kitas mano prekes ir rasite kazka sau naudinga.Spauskite zemiau po aprasymo:
Interneto svetainė:
http://bertas8.skelbimai.lt/
(per 7 puslapius)
Rasykite mums i emeila:
[email protected]
Arba skambinkite tel nr. : 866355799

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai