Veido procedūros Kaune

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Veido procedūros Kaune

1 €
ID: 7297920
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 19

Skelbimo aprašas

Veido odos grožį ir jaunystę norisi išlaikyti kuo ilgiau. Kad tai padarytumėte privalote pasirūpinti veido oda, tinkamai ją prižiūrėti ir vis palepinti. Amber Esthetic klinikoje atliekamos kosmetologinės veido odos procedūros padės Jums džiaugtis gražia ir sveika veido oda.

Jūs galėsite rinktis iš šių procedūrų: ,,Smitsonito“ procedūra skirta jautriai veido odai, skaistinanti ,,Baltųjų Perlų“ procedūra, drėkinanti ir jauninanti ,,Raudonojo Jaspio“, klasikinė veido procedūra pagal Jūsų odos tipą. Visos šios veido procedūros atliekamos su profesionalia Gemology kosmetika iš Prancūzijos. Pageidaujantys veido valymo, gali rinktis rūgštinį veido valymą arba inovatyviąją HydraFacial procedūrą, kurios metu oda bus nušveista, giliai išvalyta bei intensyviai sudrėkinta. Norintys ne tik efektyviai atgaivinti, atjauninti veido odą, bet ir pasilepinti, gali rinktis nuostabųjį Kobido veido masažą.

Mūsų profesionali kosmetologė visada pasiruošusi Jums pagelbėti ir padėti išsirinkti Jūsų odai labiausiai tinkančias procedūras. Lauksime Jūsų Amber Esthetic klinikoje!

Veido procedūros Kaune : https://www.amberesthetic.lt/kosmetologija

Registracijos tel.: +37061363855
Adresas: Popieriaus g. 16, Kaunas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai