VEIDO ODOS VALYMAS GLIKOLIO RŪGŠTIMI

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

VEIDO ODOS VALYMAS GLIKOLIO RŪGŠTIMI

25 €
ID: 6737651
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Skelbimo aprašas

REGISTRACIJA TEL:867442261, KAUNAS, ŠILAINIAI.

Rūgštinio pilingo pagalba naikinamos ne tik po saulės vonių atsiradusios pigmentinės dėmės, bet tuo pačiu mažinamos negilios raukšlelės ir randai, taip pat gydomi spuogai po aknės, operacijų ir traumų. Ši procedūra atliekama veido odos senėjimo profilaktikai, stangrinimui, išsiplėtusių porų normalizavimui.
Tikriausiai nežinančiam tai asocijuojasi su odos graužimu. Tačiau galiu patikinti, kad tai visiškai saugi priemonė pagražinti veido, kaklo, dekoltė odą. Tai yra kosmetinė procedūra, kurios tikslas paskatinti Jūsų odos viršutinio sluoksnio atsinaujinimą, veikiant pažeistą ir aplinkinę odą. Priklausomai nuo siekiamo rezultato ir odos pažeidimo, gali būti atsluoksniuojamas ir viršutinis ir gilesni odos sluoksniai (tepant kelis rūgšties tirpalo sluoksnius iš eilės ar ilginant jų laikymo ant odos paviršiaus trukmę).
Po rūgštinio pilingo procedūros pastebimai sumažėja odos pigmentacija, įdubę randeliai, smulkios raukšlės, palengvėja paprastųjų spuogų (aknės) ar veido rožinės simptomai.
Rekomenduojama atlikti nuo 1 iki 4 rūgštinio pilingo procedūrų kas dešimt dienų. Gydymas pritaikomas individualiai pagal kliento odos būklę.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai