Varėnos r. sav. Varėnos m. 299.73m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Varėnos r. sav. Varėnos m. 299.73m2

33 000 €
ID: 6687128
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Apie

Savivaldybė
Varėnos r. sav.
Gyvenvietė
Varėnos m.
Gatvė
Mechanizatorių g.
Plotas (kv.m.)
299.73

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS PASTATAS BEI SKLYPAS JUDRIOJE BASANAVIČIAUS G., VARĖNOS MIESTE.
Parduodamas pastatas, kuris anksčiau buvo naudojamas kaip stalių dirbtuvės, o šiuo metu pritaikytas sulčių spaudyklai. Registruotas pastato plotas 299 kv.m., tačiau dalis pastato nugriauta, o kita sutvarkyta ir tinkama įvairioms veikloms - gamybai, prekybai ar sandėliavimui.
Kartu su pastatu parduodamas 14,6 aro sklypas, kuris puikiai matosi nuo Basanavičiaus gatvės, turi atskirą įvažiavimą bei ribojasi su asfaltuota aikštele, kuri gali būti pritaikyta parkavimosi vietoms. Šalia papildomai parduodamas pastatas-rūsys, kurio bendras plotas 610 kv.m. bei kuriam priklauso 11,8 aro sklypas.
Šalia parduodamų pastatų yra net 40 arų laisvos valstybinės žemės, kuri galėtų būti panaudota ekspozicijai ar parkavimosi vietoms įrengti.
Pastatuose įrengti miesto vandentiekis bei kanalizacija, yra galingas elektros įvadas, kuris esant poreikiui gali būti papildomai padidintas.

PRIVALUMAI:
- Didėjantys žmonių srautai, dėka šalia esančio ir besikuriančio verslo.
- Perspektyvi vieta.
- Patogus privažiavimas.
- Geras matomumas nuo pagrindinės gatvės, galima lauko reklama.
- Visos miesto komunikacijos sklype ir pastate.
- Plėtros galimybės.

SUSISIEKIMAS:
~ Senoji Varėna 5 km.
~50 km iki Alytaus miesto.
~80 km iki Vilniaus miesto.

KYLA KLAUSIMŲ? NORITE APŽIŪRĖTI? SKAMBINKITE AR RAŠYKITE! SIŪLYKITE SAVO KAINĄ - MES APSVARSTYSIME VISUS JŪSŲ PASIŪLYMUS!
IEŠKOTE AR PARDUODATE NT DZŪKIJOJE?! NEMOKAMAI KONSULTUOJU ŽEMĖS IR MIŠKŲ SKLYPŲ, NAMŲ, SODŲ, SODYBŲ, KOMERCINIŲ PATALPŲ PARDAVIMU, SKLYPŲ PASKIRČIŲ KEITIMAIS, NT PLĖTOJIMO IR VISAIS TEISINIAIS SU NT SUSIJUSIAIS KLAUSIMAIS. IŠGIRSKITE PROFESIONALŲ PATARIMĄ - SPRĘSKITE PATYS!
DIRBU IŠSKIRTINAI IR TIK DZŪKIJOJE! (http://www.capital.lt/justinas-bieksa arba http://www.dzukijosbrokeris.lt)
DĖMESIO! Šio pastato pirkėjams taikoma ypatinga nuolaida užsisakant sodybą "Dainava", esančią Dzūkijoje, Varėnos r. (www.sodybadainava.lt arba Facebook'e "Sodyba Dainava").

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai