Varėnos m. Varėnos r. sav. Plotas 368.23m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Varėnos m. Varėnos r. sav. Plotas 368.23m2

85 000 €
ID: 6746856
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1

Apie

Savivaldybė
Varėnos r. sav.
Gyvenvietė
Varėnos m.
Statybos metai
1995
Plotas (kv.m.)
368.23
Kambarių sk.
8

Skelbimo aprašas

Varėnos m. Vytauto g. 98 parduodamas erdvus namas su 16 arų namų valdos skypu!
Gyvenamasis namas (368 kv.m.) parduodamas kartu su 16,46 arų namų valdos sklypu. Namas yra pilnai įrengtas ir tinkamas gyventi iš karto. Kartu parduodama dalinai įrengta pirtis bei ūkinis pastatas. Iki pat sklypo asfaltuotas privažiavimas.
Namų valdos sklypas yra 16,46 arų ploto, reljefas lygus ir lengvai prižiūrimas. Visa teritorija aptverta, nuo gatvės apželdinta aukšta gyvatvore. Iš pietinės pusės sklypas ribojasi su neužstatomu miško paskirties sklypu, todėl kaimynų čia nėra per daug.
Gyvenamasis namas:
Gyvenamojo namo plotas 368 kv.m. Namas pastatytas iš plytų, stogas - šiferis. Namo langai iš dalies atnaujinti - plastikiniai profiliai su stiklo paketais. Grindys - plytelės, laminatas bei medinės. Po visu namu yra erdvus rūsys, kuriame yra katilinė ir malkinė bei galima įsirengti pagalbines ar kitas patalpas. Pirmajame aukšte yra svetainė, virtuvė, miegamasis, san. mazgas bei erdvus holas. Antrajame aukšte įrengti trys miegamieji, vonios kambarys, holas/darbo erdvė bei erdvi vasarinė įstiklinta terasa. Iš namo patenkama tiesiai į garažą.
Pirtis:
Kartu parduodama rąstinė pirtelė, kurioje įrengta garinė bei erdvi salytė. Suformuota patalpa dušui bei atvesti vandens ir kanalizacijos įvadai. Antrame aukšte galima įsirengti miegamą erdvę.
Ūkinis pastatas:
Ūkiniame pastate yra du garažai. Pastato sienos mūrinės, betoninė perdanga, grindys betonuotos. Pirmajame garaže vietos pakanka tik vienam automobiliui, o štai antrame garaže pakaks vietos automibiliui bei mini dirbtuvėlėms ar įrankių bei kitų daiktų sandėliavimui.
KOMUNIKACIJOS:
- Vandens įvadas.
- Trifazis elektros įvadas.
- Miesto kanalizacija.
PRIVALUMAI:
Erdvi teritorija 16 arų (kadastriniai matavimai)
Inventorizuoti pastatai
Pilnai įrengtas gyvenamasis namas.
Nauja ir veikianti pirtis.
Ne daug kaimynų.
Šalia miškas.

KYLA KLAUSIMŲ? NORITE APŽIŪRĖTI? SKAMBINKITE AR RAŠYKITE! SIŪLYKITE SAVO KAINĄ - MES APSVARSTYSIME VISUS JŪSŲ PASIŪLYMUS!
IEŠKOTE AR PARDUODATE NT DZŪKIJOJE?! NEMOKAMAI KONSULTUOJU ŽEMĖS IR MIŠKŲ SKLYPŲ, NAMŲ, SODŲ, SODYBŲ, KOMERCINIŲ PATALPŲ PARDAVIMU, SKLYPŲ PASKIRČIŲ KEITIMAIS, NT PLĖTOJIMO IR VISAIS TEISINIAIS SU NT SUSIJUSIAIS KLAUSIMAIS. IŠGIRSKITE PROFESIONALŲ PATARIMĄ - SPRĘSKITE PATYS!
DIRBU IŠSKIRTINAI IR TIK DZŪKIJOJE! (http://www.capital.lt/justinas-bieksa arba http://www.dzukijosbrokeris.lt)
DĖMESIO! Šio namo pirkėjams taikoma ypatinga nuolaida užsisakant sodybą "Dainava", esančią Dzūkijoje, Varėnos r. (www.sodybadainava.lt arba Facebook'e "Sodyba Dainava")
____________________________________________________
Vilnius, Varėna, Dzūkija, Druskininkai, Alytus, namai, sodybos, sklypai, ežerai, upės, Marcinkonys, Daugai, Margionys, Valkininkai, Matuizos, Mergažeris, Glūkas, Merkys, Ūla, Varėnė, Nemunas, Lavysas, Glėbas, Nedzingė, Tolkūnai, Senoji Varėna, Merkinė, Dubičiai, Vydeniai, Barčiai, mikalčiūnai, miškas, gamta, Šilo g., Derėžnyčia,Ūta, Rudnia.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai