Varėnos m. Varėnos r. sav. Plotas 154.62m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Varėnos m. Varėnos r. sav. Plotas 154.62m2

130 000 €
ID: 6731363
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Apie

Savivaldybė
Varėnos r. sav.
Gyvenvietė
Varėnos m.
Statybos metai
2006
Plotas (kv.m.)
154.62
Kambarių sk.
5

Skelbimo aprašas

Varėnos m. Dainavos g. 13 parduodamas pilnai įrengtas 154,62 kv.m. namas su 6,15 arų namų valdos sklypu! Vieta - miesto centras.
Gyvenamasis namas 154,62 kv.m. parduodamas kartu su 6,15 arų namų valdos sklypu. Kieme stovi ūkinis pastatas, teritorija aptverta, įrengti įvažiavimo vartai. Vieta yra pačiame Varėnos centre iš kur pėsčiomis, per 3-5 minutes, pasiekiami mokykla, darželis, parduotuvės, ligoninė ir kitos svarbios institucijos. Iki pat sklypo yra asfaltuotas privažiavimas, artimiausiu metu turėtų būti įrengti nauji šaligatviai bei modernus LED gatvės apšvietimas.
Gyvenamasis namas pastatytas 2006-2007 metais, todėl patalpos išplanuotos ir įrengtos naujai/moderniai. Namas pastatytas iš rąstų, iš išorės papildomai apšiltintas bei apkaltas medine dailylente. Langai kokybiški - plastikiniai, stogas - kokybiška skarda, grindys - dalinai medis ir plytelės, šildomos grindys. Namo interjeras įrengtas itin kruopščiai, erdvūs kambariai, name labai šviesu. Pirmajame aukšte yra virtuvė/valgomasis, svetainė (net 37 kv.m.), vonios kambarys bei wc, terasa bei jauki įstiklinta veranda/žiemos sodas, laiptinė/rūbinė. Norint jaukumo - svetainėje pastatyta krosnelė/židinys. Antrajame aukšte du erdvūs miegamieji (17 ir 29 kv.m.) bei atskira darbo erdvė (10 kv.m.) ir wc. Esant poreikiui, galima suformuoti iš viso 3 miegamuosius.
Name yra labai geras/ekologiškas mikroklimatas, puikiai tinka gyventi žmonėms turintiems kvėpavimo takų sutrikimus.
Po katiline yra 6,83 kv.m. rūsys.
Namas bei vanduo šildomi kieto kuro katilu.
Ūkiniame pastate sandėliukas bei malkinė.
KOMUNIKACIJOS:
- Miesto vanduo.
- Trifazis elektros įvadas.
- Miesto kanalizacija
- Internetas, TV.
PRIVALUMAI:
Miesto centras.
Rami gatvė, draugiški kaimynai.
Apvertas sklypas.
Inventorizuoti pastatai.
Pilnai (100%) įrengtas gyvenamasis namas.
Paliekami visi baldai ir buitinė technika (virtuvės, valgomojo, vonios etc.).
Jaukus ir ekologiškas interjeras.
Galimybė džiaugtis gyvenamuoju namu iš karto nepatiriant statybų proceso.
Du viename - gyvenant šioje vietoje, sodybos atskirai nesinorės.

Varėnos privalumai: Varėna yra nuostabi vieta gyventi. Miestą supa dešimtis kilometrų besitęsiantys pušynai (švarus oras), 20 km spinduliu aplink miestą yra daugiau kaip 30 ežerų ir ežerėlių, o tokios upės kaip Merkys ir Ūla - žinomos visoje Lietuvoje. Mieste yra dauguma reikalingų valstybinių institucijų, mokymosi įstaigų, be to, susisiekimas su kitais miestais privačiu ir viešuoju transportu (traukiniai bei autobusai) gerai išvystytas. Mieste veikia naujai atidarytas baseinas ir pirtys.

KYLA KLAUSIMŲ? NORITE APŽIŪRĖTI? SKAMBINKITE AR RAŠYKITE! SIŪLYKITE SAVO KAINĄ - MES APSVARSTYSIME VISUS JŪSŲ PASIŪLYMUS!
IEŠKOTE AR PARDUODATE NT DZŪKIJOJE?! NEMOKAMAI KONSULTUOJU ŽEMĖS IR MIŠKŲ SKLYPŲ, NAMŲ, SODŲ, SODYBŲ, KOMERCINIŲ PATALPŲ PARDAVIMU, SKLYPŲ PASKIRČIŲ KEITIMAIS, NT PLĖTOJIMO IR VISAIS TEISINIAIS SU NT SUSIJUSIAIS KLAUSIMAIS. IŠGIRSKITE PROFESIONALŲ PATARIMĄ - SPRĘSKITE PATYS!
DIRBU IŠSKIRTINAI IR TIK DZŪKIJOJE! (http://www.capital.lt/justinas-bieksa arba http://www.dzukijosbrokeris.lt)
DĖMESIO! Šio namo pirkėjams taikoma ypatinga nuolaida užsisakant sodybą "Dainava", esančią Dzūkijoje, Varėnos r. (www.sodybadainava.lt arba Facebook'e "Sodyba Dainava")
____________________________________________________
Vilnius, Varėna, Dzūkija, Druskininkai, Alytus, namai, sodybos, sklypai, ežerai, upės, Marcinkonys, Daugai, Margionys, Valkininkai, Matuizos, Mergažeris, Glūkas, Merkys, Ūla, Varėnė, Nemunas, Lavysas, Glėbas, Nedzingė, Tolkūnai, Senoji Varėna, Merkinė, Dubičiai, Vydeniai, Barčiai, mikalčiūnai, miškas, gamta, Šilo g., Derėžnyčia.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai