VANDENILIO IR ORP GENERATORIUS BIONTECH

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

VANDENILIO IR ORP GENERATORIUS BIONTECH

229 €
ID: 7610596
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 25

Skelbimo aprašas

Didelė galia ir kompaktiškas dydis - tai yra pagrindiniai Pietų Korėjos bendrovės „BionTech“ revoliucinio vandenilio vandens generatoriaus pranašumai. Vos per 5 minutes BTH-101T leidžia gauti 380 ml vandens su ypač dideliu molekulinio vandenilio kiekiu, turinčio antioksidacinių ir antiseptinių savybių. Prietaisas veikia su įmontuota baterija ir sveria tik 270 g., Gautas vanduo gali būti naudojamas tiek gerti, tiek praustis - jis apsaugo organizmą nuo laisvųjų radikalų ir padeda sulėtinti senėjimo procesus, gerina odos tonusą ir gali būti veiksminga daugelio lėtinių ligų prevencija.

TECHNINĖS SPECIFIKACIJOS

Tipas: nešiojamas vandenilio generatorius
Vandens rezervuaro talpa: 0,38 L
Baterijos tipas: įmontuota, įkraunama, ličio jonų
Baterijos veikimo laikas: kai visiškai įkrauta iki 100 procedūrų
Didžiausia molekulinio vandenilio koncentracija: 1400 ppb
PH lygis: 7,5–8
ORP vandens mokestis: iki -500 mW
Medžiagos: ABS plastikas, polikarbonatas
Matmenys: 210 * 66 * 66 mm
Svoris: 270g
Pakuotės dydis: 226 * 110 * 90 mm
Siuntos svoris: 370 g
Šalis: Pietų Korėjos Respublika

HIDROLIZĖ SU PLATINOS KONTAKTU

BTH-101T veikimo principas grindžiamas elektrolizės reakcija vyksta platinos kontaktinio anodo dėka, kuris yra apatinėje rezervuaro dalyje. Šį brangų metalą Pietų Korėjos inžinieriai pasirinko dėl dviejų priežasčių: jis žymiai pagreitina reakciją, veikdamas kaip katalizatorius, ir nesioksiduoja sąveikaudamas su vandeniu, o tai garantuoja ilgą prietaiso tarnavimo laiką.

KAIP TAI VEIKIA

BTH-101T yra kompaktiškiausias ir lengviausias geriamojo vandenilio vandens generatorius, kurį sukūrė Pietų Korėjos įmonė. Prietaisas, sveriantis tik 270 g, per 5 minutes gali pagaminti iki 380 ml vandens, kuriame yra didelis molekulinio vandenilio kiekis.

Įspūdingos charakteristikos pasiektos naudojant labai efektyvų platinos elektrodą (jis veikia kaip katalizatorius, pagreitinantis reakcijos eigą) ir talpią ličio jonų bateriją. Įrenginys leidžia vienu įkrovimu atlikti iki 100 procedūrų: galite pasiimti su savimi į komandiruotę ar į kelionę.

Vanduo, prisotintas vandenilio jonais, tampa veiksmingu antioksidantu, pasižymi dideliu aktyvumu prieš pavojingiausius laisvuosius radikalus - pavyzdžiui, reaktyviąsias deguonies rūšis, hidroksilo radikalą (• OH) ir peroksinitritą (ONOO-). Šių junginių neutralizavimas leidžia nutraukti organų, audinių, ląstelių membranų ir oksidacinio sunaikinimo grandininę reakciją (įskaitant žalą DNR molekulėms). Taigi vandenilis vanduo gali sulėtinti senėjimo procesus ir būti veiksminga daugelio ligų (taip pat ir vėžio) prevencijos priemonė.

Be prisotinimo vandeniliu, BTH-101T vanduo perdirbimo metu jonizuojamas, ir taip įgyja dezinfekuojančių savybių. Neigiamai įkrauti jonai gali sutrikdyti mikroorganizmų membranų vientisumą: toks poveikis sunaikina iki 99,9% bakterijų ir virusų, tačiau jis yra per silpnas, kad pakenktų mūsų organizmo ląstelėms.

Vandenį galima naudoti prausiantis, plaunant rankas ir veidą - skirtingai nuo tradicinių cheminių medžiagų, jis neišsausina odos ir nesukelia alergijos. Skalaujant burną, vandenilio vanduo gali greitai ir efektyviai atšviežinti kvėpavimą bei apsaugoti dantis ir dantenas nuo patogeninių bakterijų poveikio.

KAS TAI YRA MOLEKULINIS VANDENILIS?

Periodinėje cheminių elementų lentelėje vandenilis yra pažymėtas pirmuoju numeriu – jį sudaro tik vienas elektronas ir vienas protonas. Be to, tai yra vienas iš labiausiai paplitusių cheminių elementų visatoje, jo yra žvaigždėse, kosmose ir tokiose dujų milžinėse kaip Jupiteris ir Saturnas.

Kita vertus, molekulinio pavidalo vandenilis Žemėje yra aptinkamas retai. Vandenilio dujos (vadinamos H2, nes kiekviena molekulė turi du vandenilio atomus) yra ypač lengvos, todėl lengvai išvengia gravitacinės traukos. Kadangi vandenilis reaguoja su beveik visais cheminiais elementais, jis daugiausiai egzistuoja tokių cheminių junginių pavidalu kaip vanduo ir dujos, milijonai natūralių ir sintetinių cheminių medžiagų bei kiti organiniai junginiai, būtini gyvybei palaikyti.

Retai aptinkamas molekulinio pavidalo vandenilis, ypač mažo dydžio ir pasižymintis kitomis unikaliomis savybėmis, įkvėpė novatoriškai mąstančius mokslininkus ištirti terapines vandenilio panaudojimo galimybes, o jų padaryti atradimai yra išties nuostabūs.

Vienas iš įdomiausių faktų apie vandenilį kaip antioksidantą yra atradimas, kad jis nukenksmina toksišką hidroksilo radikalą (stipriausią iš oksiduojančių rūšių) ir stiprų oksidantą peroksinitritą (susidariusį superoksido ir azoto oksido reakcijos metu), bet mažiau veikia fiziologinius radikalus, tokius kaip superoksidas ir azoto oksidas, kurių (mažos koncentracijos) yra reikalingos kaip signalinės molekulės.

Be to, vandenilis gali labai greitai įsiskverbti į audinius, sėkmingai pasiekia branduolį ir mitochondrijas ir atlieka su gyvensena susijusių ligų, vėžio ir senėjimo proceso prevenciją. Vandenilis taip pat įveikia kraujo - smegenų barjerą, kai dauguma antioksidantų to negali padaryti.

VANDENILIO SAVYBĖS

• Jis selektyviai pašalina tik aktyvųjį deguonį, kuris yra kenksmingas mūsų organizmui
• Tai vienintelė antioksidacinė medžiaga, kuri tinka mūsų smegenų ląstelėms
• Antioksidacinis poveikis yra 176 kartus stipresnis nei vitamino C
• Antioksidacinis poveikis yra 865 kartus didesnis už koenzimo Q10
• Tai saugus geriamasis vanduo neturintis šalutinio poveikio

AR GERAI GERTI DAUG VANDENILINIO VANDENS?

Skirtingai nuo deguonies, kuris yra oksidacijos priežastis, vandenilio rekomenduojama vartoti daug. Vandenilis lengvai pasklinda organizme, o išsiskiria per kvėpavimą. Nepriklausomai nuo išgeriamo kiekio, perteklinis vandenilis pašalinamas su šlapimu ar prakaitu.

KIEK GALIMA LAIKYTI VANDENILINĮ VANDENĮ?

Geriausia gerti ką tik pagamintą vandenį, tiesiai iš generatoriaus. Aktyvus vandenilis pats savaime yra stabilus, kol jis nėra šildomas ir nepasišalina garinant, plakant arba užšaldant. Tačiau vandenilis yra labai lengvas ir lengvai garuoja. Taigi, rekomenduojama išgerti vandenilinį vandenį per 1–3 valandas nuo pagaminimo.

KOKS VANDENILINIO VANDENS SKONIS?

Vandenilis neturi kvapo ir neturi spalvos. Taigi, geriant nesiskiria nuo paprasto vandens. Bet vandenyje, kuriame yra vandenilio, yra dalelių kurios suteikia vandeniui minkštumą, kuris jaučiamas ryjant.

APIE VANDENĮ

Vanduo - visų augalų ir gyvūnų egzistencijos pagrindas. Pasak šiuolaikinės medicinos mokslo teiginių, aktyvaus deguonies laisvieji radikalai yra 90 proc. ligų priežastis. Aktyvaus deguonies laisvieji radikalų natūraliai atsiranda po valgymo, jie modifikuojami iš deguonies per kvėpavimą ir patenka į organizmą iš aplinkos. Per daug aktyvaus deguonies laisvųjų radikalų organizme gali sukelti pokyčius, dėl kurių gali pasikeisti DNR struktūros.

KODĖL TURĖTUME GERTI VANDENILINĮ VANDENĮ?

Vandenilinis vanduo yra naudingas gydant aktyvaus deguonies sukeltas ligas, nes jis pašalina tik aktyvų deguonį, o ne naudingą deguonį. Šiuolaikiniai žmonės vartoja funkcinio maisto produktus, kurių sudėtyje yra antioksidacinių medžiagų, tokių kaip vitaminas C, vitaminas E ir polifenolis, kurie turi oksidacijos procesą mažinančių savybių. Šie maisto produktai tikrai naudingi sveikatai. Kita vertus, vandenilis suskaidytas į vandenilio atomus (aktyvų vandenilį), kai tik organizmas jį įsisavina, toks aktyvus vandenilis sujungia su aktyviu deguonimi, sukeliančia įvairias ligas organizme ir pakeičia jį į vandenį, kuris galiausiai pašalinamas iš organizmo.

https://www.osmosas.lt/vandenilio-generatoriai/vandenilio-ir-orp-generatorius-biontech

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai