Vaistažolių ekstraktas 500mg turintis 250mg resveratrolio. Pakuotėje 60 kapsulių

Vaistažolių ekstraktas 500mg turintis 250mg resveratrolio. Pakuotėje 60 kapsulių

26 €
ID: 1483545
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 13999
Vaistažolių ekstraktas 500mg turintis 250mg resveratrolio. Pakuotėje 60 kapsulių

Skelbimo aprašas

Vaistažolių ekstraktas 500mg. turintis 250mg trans-resveratrolio. Pakuotėje 60 kapsulių.


Resveratrolis tai beveik stipriausias pasaulyje žinomas antioksidantas – priemonė imuniteto stiprinimui ir kovai su neigiamu aplinkos poveikiu. Perpjaukite obuolį pusiau, vieną pusę palikite gulėti ant stalo, tuo tarpu kitą apipurškite citrinos sultimis. Po kelių valandų pamatysite, kad pirmoji obuolio pusė pajuoduoja ir susiraukšlėja, o antroji lieka beveik nepakitusi. Tai vadinama oksidacija. Susidūręs su deguonimi, mūsų kūnas raukšlėjasi ir netenka gyvybingumo. Šiame pavyzdyje citrina veikia kaip antioksidantas. Mums taip pat reikia rasti būtų, kaip atsispirti oksidacijai.


Resveratrolis: efektyviausias ir geriausiai ištirtas phytonutrientas, skirtas sveikatos palaikymui ir jos tausojimui.
• Slopina vėžio atsiradimą, plitimą ir progresavimą
• Yra visiškai natūralus stiprus antioksidantas apsaugantis DNR
• Atstato glutathione (mūsų svarbiausio antioksidanto) lygį
• Didina quinone reductase lygį (šį fermentą kancerogenų detoksikavimui naudoja kepenys)
• Atlieka apsauginį vaidmenį nuo žarnyno vėžio formavimosi
• Gali apsaugoti nuo prostatos vėžio
• Veikia kaip teigiamas phytoestrogenas
• Mažina LDL (blogo cholesterolio) oksidaciją
• Pagerina odos žaizdų gyjimą

Kas yra Resveratrolis?

Resveratrolis randamas vynuogėse ir vyne, tai natūralius antioksidantas. Publikuota visa eilė mokslinių straipsnių apie naudingus jo padarinius sveikatai, tokius kaip antivėžinis, antivirusinis, neuroapsauginis, kovos su senėjimo procesu, antiuždegiminis ir gyvenimo prailginimo poveikis. Resveratroliu, kuris randamas raudonųjų vynuogių odelėje ir raudono vyno sudėtyje, galima paaiškinti "prancūzų paradoksą", kurių sergamumas vainikine širdies liga yra palyginti mažas pietinėje Prancūzijos dalyje, nepaisant didelio su maistu suvartojamų sočiųjų riebalų kiekio.

Resveratrolis yra apsauginis junginys gaminamas iš raudonųjų vynuogių ir tam tikrų kitų augalų naudojamų apsaugai nuo parazitų. Anksčiau raudonas vynas turėjo nuo 8 iki 10 mg resveratrolio litre, deja, šiandien dėl plačiai naudojamų pesticidų raudonam vyne beveik nebėra resveratrolio. Mokslininkams vis dėlto pavyko rasti farmacinio laipsnio resveratrolio šaltinį, išgaunant tiesiogiai jį iš raudonųjų vynuogių, kurios išlaiko natūralią pusiausvyrą tarp visų jo aktyvių junginių: polifenolių, flavonoidų, anthocyanidinų ir oligoproanthocyanidinų (OPC). Tuomet praturtinamas resveratroliu iš Polygonum cuspidatum augalų. Resveratrolis, be jokios abejonės, yra efektyviausias ir geriausiai ištirtas phytonutrientas, kurį galima vartoti siekiant išsaugoti ir apsaugoti sveikatą.

Kodėl reiktų vartoti resveratrolį?

Resveratrolis yra puikus sprendimas esant daugeliui su amžiumi susijusių sveikatos problemų:

• Širdies darbingumas: Pasaulio sveikatos organizacija mano, kad resveratrolis mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką 40 %! Resveratrolis yra veiksmingesnis nei vitaminas E, saugantis nuo įvairių laisvųjų radikalų išvengiant mažo tankio lipoproteinų (MTL) oksidacijos. Jis slopina trombocitų kaupimą, blokuodamas trombino ir keleto kitų kaupimo faktorių veikimą. Jis skatina azoto oksido gamybą, kuris atpalaiduoja ir plečia arterijas. Jis kraujyje mažina trigliceridų ir cholesterolio kiekį, taip pat, kaip tai būdinga hipertenziniam veiksniui endothelīn-1.

• Vėžio prevencija: Resveratrolis yra vienintelis natūralus produktas su tokia stipria įrodymų baze parodančia, kad jis sustabdo vėžio ląstelių vystymąsi įvairiose stadijose: tyrimas paskelbtas prestižinėje apžvalgoje "Science", parodė, kad resveratrolis blokuoja vėžinių ląstelių dauginimąsi trijuose svarbiuose vystymosi etapuose. Tyrimas, kuriame pelėms buvo duota resveratrolio po 18 savaičių parodė 98% odos navikų sumažėjimą! Resveratrolis sunaikina vėžinias ląsteles, kai jos yra arba priklausomi estrogenai, arba turi p53 geną. Austrijos tyrimas parodė, kad resveratrolis padeda išvengti kai kurių vėžio rūšių, nuo metastazinio iki kaulų. Kitas tyrimas parodė, kad kai kuriais atvejais, jis pagerino chemoterapijos rezultatus. Jis taip pat gali blokuoti vėžį skatinančius linolo rūgštimi praturtintos dietos poveikius. Skirtingai nuo daugelio vaistų, resveratrolis saugo, o ne griauna, sveikas ląsteles. Jo kovos su vėžiu veikimas yra skirtingas, stiprus ir pažangus.

• Smegenų veikla: Preliminarūs tyrimai rodo, kad resveratrolis - veikia atskirai, ir kartu su kitais antioksidantais - apsaugo smegenis nuo oksidacinio streso. Oksidacinis stresas, kaip kad yra žinoma, vaidina svarbų vaidmenį daugelyje neurodegeneracinių ligų.

• Uždegimas: Kinijos studija neseniai parodė, kad, kai atliekama injekcija iš karto po sužeidimo, resveratrolis yra toks pat veiksmingas kaip ir prednizono vaistas apsaugantis stuburo smegenisnuo uždegimo, tačiau su papildoma antioksidantų apsaugos nauda. Tyrimas, kuomet žiurkėms prieš tai 21 dieną duota resveratrolio, parodė, kad jis pagerina insulto prognozavimą, ir mažina permanentinius padarinius.

• Ilgaamžiškumas: Pagal Harvardo medicinos mokyklos studiją, resveratrolis suaktyvina ilgaamžiškumo geną kai kurių mielių gentyse ir prailgina gyvenimo trukmę 70%! Jis veikia taip pat, kaip kalorijų apribojimas (vienintelis moksliškai įrodytas būdas padidinti ilgaamžiškumą) aktyvavuojant SIR genus. Toksai išsamus tyrimas iki šiol buvo atliktas tik su mielėmis, musėmis ir nematodais tačiau verta pastebėti, kad žmonės taip pat turi šių genų.


Produkto sudedamosios dalys:

Vieneto dydis: 1 kapsulė
Vienetų skaičius pakuotėje: 60

Vieneto kiekis:
• Japoninis pelėvirkštis (resveratrolis - Polygonum cupsidatum): 500mg
(Standartizuotas 50% trans-resveratrolis)

Kitos sudedamosios dalys: natūrali augalinė celiuliozė (vegetariška kapsulė), chlorofilas.

Produktas tinkantis veganams.


Vartojimas

Vartoti po vieną (1) kapsulę du kartus per dieną.

ĮSPĖJIMAS: Nėštumo ar laktacijos laikotarpiu prieš naudojant šį produktą būtina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu.

Kaina: 26EUR


Pristatymas

Galima pasiimti Kaune ir Vilniuje. O taip pat galiu siųsti į visus miestus. Siunčiant Lietuvoje registruotu pašto siuntiniu 2,4EUR. Siunčiant išperkamuoju pašto siuntiniu, kuomet pinigai sumokami pašte atsiimant siuntinį, 7,5EUR. Siunčiant "Omniva" arba "LP EXPRESS" paštomato siuntiniu 3,5EUR.


------------------------------------------------------
VMI reg. individualios veiklos vykdymo paž. nr. 645342

Daug kitų faktų apie RESVERATROL galite sužinoti internete, pvz.
http://www.resveratrol.com/default.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Resveratrol





http://www.lrytas.lt/-12479812461246549738-garsus-jav-kardiochirurgas-m-ozas-vaistai-nuo-senatv%C4%97s-jau-i%C5%A1rasti.htm
http://ml.lms.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=902&Itemid=64

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai