Vairuotojas(-a) Klaipėdoje!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vairuotojas(-a) Klaipėdoje!

850 €
ID: 7418955
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 41

Skelbimo aprašas

Darbo aprašymas
Sunkiasvorės transporto priemonės vairavimas (šiukšliavėžės); antrinių žaliavų konteinerių surinkimas iš klientų, buitinių atliekų surinkimas; atliktų darbų fiksavimas elektroninėje laikmenoje; darbas komandoje su pagalbiniu darbininku arba vienam. Daugiau informacijos telefonu: 86 567 3466

Reikalavimai
Mes tikimės, kad turite: vairuotojo pažymėjimą (C kategorija, 95 kodą, TR); darbo patirtį vairuojant krovininį automobilį; kompiuterines žinias (pagrindus); esate darbštus ir pareigingas.

Apie darbdavį
UAB “Ekonovus” –viena iš didžiausių ir sparčiausiai augančių atliekų tvarkymo įmonių Lietuvoje. Dirbame visoje Lietuvoje, teikiame mišrių komunalinių atliekų, pakuočių atliekų, antrinių žaliavų, statybinių ir gamybinių atliekų tvarkymo, teritorijų priežiūros ir kitas paslaugas. Mes esame puiki komanda, kuri pasikliauna vienas kitu. Kuriame stiprius bendradarbiavimo santykius ir su klientais, ir su darbuotojais.

Įmonė siūlo
Nuolatinį darbą patikimoje, finansiškai stabilioje įmonėje; puikias darbo priemones; atlyginimą priklausantį nuo darbo rezultatų.




Pateikdamas savo gyvenimo aprašymą (CV) ir/ar motyvacinį laišką, kandidatas išreiškia savo sutikimą dėl jo gyvenimo aprašyme (CV) ir/ar motyvaciniame laiške pateiktų asmens duomenų tvarkymo UAB „Ekonovus“, įmonės kodas 1416, buveinės adresas Liepkalnio g. 172, Vilnius (toliau – Bendrovė) vidaus administravimo (personalo valdymo, raštvedybos tvarkymo) ir jo kandidatūros į Bendrovės turimas darbo vietas įvertinimo tikslais.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai