Vaikų kambarys, mašina lova su pulteliu

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vaikų kambarys, mašina lova su pulteliu

315 €
ID: 7438635
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 63

Skelbimo aprašas

www.masinoslovosvaikams.lt
www.facebook.com/masinoslovosvaikams
Tel.: +370 679 28030
El. paštas: [email protected]

DĖMESIO: Perkant su SB lizingo paslauga per 10 mėn, - jokio pabrangimo!
Pabrangimo 0 Eur, palūkanų 0 Eur!

Šiltą ir jaukią vaikų kambario erdvę netikėtai užlieja sportinio automobilio žibintų šviesos.
Staiga pasigirsta ramus galingo variklio urzgimas, tarsi kviečiantis palenktyniauti su vėju, ir pasivyti svajones. Dabar mažieji rūpestingai apkloti, pasiruošę visu greičiu skrieti į pasakų ir sapnų šalį.

Mašina lova GT999 yra tikras greitkelių karalius, užburiantis savo tikroviškumu iki smulkiausių detalių. Tai ne paprasta lovytė. Ši mašina lova, kaip ir tikras automobilis turi atidaromas dureles, tikrus veidrodėlius, nuotolinį pultelį, kuriuo Jūsų mažasis lenktynininkas įjungs ir išjungs mašinos apsaugos sistemą, užves galingą variklį, įjungs žibintus, galės groti muziką ar garso efektus. Korpusas yra labai tvirtas, bet ne kietas, o tamprus - ši savybė iki minimumo sumažina riziką vaikams užsigauti į lovos korpusą.
Visos automobilio detalės gaminamos iš saugios, antibakterinės, atsparios smūgiams, drėgmei ir įbrėžimams ABS plastiko medžiagos, kuri turi CE atitikties sertifikatą, ir taip pat yra naudojama medicinos pramonėje.
Garso ir šviesų sistema sertifikuota ISO9001:2008, veikia su 12V įtampos šaltiniu, taigi nėra jokios rizikos sveikatai.
Mašinos lovos matmenys ~ 240 x 130 x 75 cm. Čiužinio pagrindas - grotelės. Matmenys čiužiniui: 190 x 90 cm.
Aukštas detalizacijos lygis, veikiantys automobilio žibintai, skleidžiamas variklio garsas ir efektai, pultelis funkcijoms valdyti - visa tai suteikia vaikams dar daugiau džiaugsmo ir nepakartojamo tikroviškumo pojutį.

Visus modelius galima pasirinkti tokių standartinių spalvų: raudona, balta, juoda, todėl puikiai tinka tiek berniukams, tiek mergaitėms.

Visos mašinos - lovos turi tris skirtingas komplektacijos grupes:

1. Standartinė komplektacija: Automobilio šviesos, grafika / lipdukai, 12V adapteris, drožlių plokštės pagrindas čiužiniui. Kaina 620 Eur.

2. Vidutinė komplektacija: Automobilio šviesos, grafika / lipdukai, 12V adapteris, drožlių plokštės pagrindas čiužiniui, nuotolinio valdymo pultelis, garso sistema. Kaina 695 Eur.

3. Pilna komplektacija: Automobilio šviesos, grafika / lipdukai, 12V adapteris, drožlių plokštės pagrindas čiužiniui, nuotolinio valdymo pultelis, garso sistema, led šviesų sistema ant ratų. Kaina 730 Eur.

4. Mašina lova GT999 su atidaromomis durimis, tikrais veidrodėliais, šviečiančių žibintų sistema, šviečiančiais LED ratlankiai, nuotoliniu pulteliu funkcijoms valdyti, garso sistema, užvedamu varikliu, muzika, garso efektais, šviečiančiais LED posūkiais ir durelių apačia. Kaina 790 Eur

5. Mašina lova GT999 Turbo su atidaromomis durimis, tikrais veidrodėliais, šviečiančių žibintų sistema, šviečiančiais LED ratlankiai, nuotoliniu pulteliu funkcijoms valdyti, garso sistema, užvedamu varikliu, muzika, garso efektais, šviečiančiais LED posūkiais ir oda aptrauktu odiniu salonu su sportinėmis sėdynėmis! Kaina 830 Eur

Visos mašinėlės lovos parduodamos be čiužinukų. Lietuviški čiužinukai standartinių matmenų 190 x 90 cm gali būti užsakomi už papildomą kainą. Čiužinių kainos prasideda nuo 78 Eur.

Taip pat prekiaujame baldais vaikų kambariui, - spintomis, rašomaisiais stalais, komodomis.
Pas mus galite rasti pilnas kolekcijas vaikų kambariui, ne tik automobiline, bet ir kitomis temomis.

Taip pat prekiaujame baldais vaikų kambariui, - spintomis, rašomaisiais stalais, komodomis.
Pas mus galite rasti pilnas kolekcijas vaikų kambariui, ne tik automobiline, bet ir kitomis temomis.

Vaikai yra brangiausias turtas - jie nusipelnė, kad jų svajonės pildytųsi !

Trumpa mašinos lovos demostracija:
https://www.youtube.com/watch?v=vUHcQ_RWlOc
https://www.youtube.com/watch?v=sT9wbOSBCbk

UAB SUBARTEKA
+370 679 28030
[email protected]
Salonas: Justiniškių g. 79, Vilnius (Nemuno baldų centras)

(lova mašina, automobilis lova, lova vaikams, vaikų lova, vaiko lova, mašina lova, vaikiška lova, vaikiška lovytė, vaikų baldai)

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai