Vaikiškos pagalvėlės vaikų kambariui - intere.lt

Vaikiškos pagalvėlės vaikų kambariui - intere.lt

11 €
ID: 8059593
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2
Vaikiškos pagalvėlės vaikų kambariui - intere.lt
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Skelbimo aprašas

Vaikiškos pagalvėlės vaikams - INTERE.LT

-Mažos interjero detalės didelėms permainoms
-Itin platus pasirinkimas https://intere.lt/kategorija/pagalveles/vaikiskos-pagalveles/
-Išskirtinės, dizainerių sukurtos dekoratyvinių pagalvėlių kolekcijos, kurias rasite tik intere.lt el.parduotuvėje
-Garantuojame aukštus kokybės EU standartus, ryškias bei sodrias pagalvėlių medžiagų spalvas ir unikalius dizainus. Užsukit pasidairyti!

Vaikiškom pagalvėlėm greitai, skoningai ir nebrangiai pagyvinsite ar suteiksite jaukumo, bet kuriame vaikų kambario interjere. Norėdami įtikti šiuolaikiškam klientui galime pasiūlyti itin platų vaikiškų pagalvėlių užvalkalų katalogą, naujausias tendencijas ir stilingas dizainerių kolekcijas.

Mūsų el.parduouvėje galite rinktis vaikiškų pagalvėlių dydžius, medžiagos rūšį ir užvalkalo dizainą. Suradus tai ko ieškote, galite greitai ir patogiai apsipirkti internetu. Atsiskaitymas per Jūsų pasirinktą interneto bankininkystę arba banko kortele. Visais atvejais, kiekvieną vaikišką pagalvėlę gaminame individualiai, todėl būsite tikri, kad tai nėra masinės gamybos pagalvėlė, kurias galite rasti daugumoje prekybos vietų ar pas kaimynus.

Jei pageidaujate visiško išskirtinumo galime pagaminti visiškai individualų vaikiškos pagalvėlės užvalkalą iš Jūsų nuotraukos ar paveikslėlio. Tinka tiek paveikslėliai rasti internete ar nuotraukos darytos su Jūsų telefono ar fotoaparo kamera. Minimalūs reikalavimai nuotraukai: 2000 x 2000 pix.

Vaikiškų pagalvėlių užvalkalų priežiūra ir naudojimas
Pagalvėlės užvalkalus galima skalbti 30 temperatūroje. Negalima džiovinti džiovyklėje, taip pat nepatartina lyginti su aukšta temperatūra. Skalbimo ir/ar valymo metu draudžiama naudoti cheminį valiklį ar skalbimo priemones, kurių sudėtyje yra agresyviai veikiančios chemijos.

Mūsų kontaktinė informacija:
Email.: [email protected]
Phone: +370 609 58988
Web.: https://intere.lt/
Showroom: Naugarduko g. 55a / Žemaitės g. 26, Vilnius
Company details: https://rekvizitai.vz.lt/en/

Kontaktai

Vardas
intere.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai