VAIKAMS - butinas imunitetui stiprinti ProBiotic Complex

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

VAIKAMS - butinas imunitetui stiprinti ProBiotic Complex

20,5 €
ID: 5635952
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 32

Skelbimo aprašas

VAIKAMS - butinas imunitetui stiprinti ProBiotic Complex
Žmogaus žarnyne gyvena šimtai bakterijų, kurių dalis yra “draugiškos” mūsų organizmui: padeda virškinti maistą ir pašalinti gyvybinės veiklos produktus, dalyvauja, organizmui gaminant vitaminus ir įsisavinant maistines medžiagas, apsaugo mūsų organizmą nuo daugelio ligų. Šios “draugiškos” bakterijos vadinamos probiotikais (eubiotikais).
„Prio Bios“ išvertus iš senosios graikų kalbos reiškia “gyvenimui”. Kartu su jomis žarnyne egzistuoja ir ”kenksmingos“, patogeninės bakterijos. Sveikame organizme “gerų” bakterijų daug daugiau, palyginus su “blogosiomis” – ir mes jaučiamės puikiai.

ProBiotic Complex sudėtyje penkios svarbiausios bakterijų formos, palaikančios normalų žarnyno darbą – Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus.

Probiotinės bakterijos greitai atstato ir palaiko žarnyno mikrofloros balansą, stabdo patogeninių bakterijų augimą, skatina normalų virškinimą, padidina organizmo atsparumą.

Į ProBiotic Complex sudėtį taip pat įeina unikalus patentuotas ingredientas – Fibersol 2 ™ - tirpi dietinė ląsteliena, kuri yra “draugiškų bakterijų” maistas, sumažina cholesterino lygį, sąlygoja reguliarų žarnyno tuštinimosi procesą.

Draugiškų bakterijų balanso palaikymas organizme – kelias į sveikatą ir ilgaamžiskumą, todėl ProBiotic Complex yra būtinas produktas kiekvienuose namuose!
Ir, žinoma, nepamirškite apie ProBiotic Complex , leisdamiesi į kelionę!

ProBiotic Complex™ (14pck.):
- normalizuoja žarnyno mikroflorą (eubiotikas);
- būtinas po gydymo antibiotikais (ne augalinės kilmės);
- pagerina virškinimą ir medžiagų apykaitą;
- sustiprina imunitetą;
- rekomenduojamas alergijos atveju;
- sudėtyje turi unikalios tirpios dietinės ląstelienos Fibersol 2™.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai