Uždegimo ritė degimo

Uždegimo ritė degimo

Sutartinė
ID: 6820486
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 257
Uždegimo ritė degimo
Daugiau nuotraukų (6)

Skelbimo aprašas

Uždegimo ritė > Indukcinė ritė > babina Kaina.

Visos automobilio dalys galite isigyti musu parduotuveje su 30 proc. nuolaida + internetu.
Nauja Uždegimo ritė is zinomiausiu gamintoju : Bosch, Mobiletron, Ngk, Vemo, Magnetti Marelli.

Audi BMW Volkswagen Opel Mercedes-Benz Toyota Ford Volvo Renault Peugeot Chrysler Citroen Dacia Dodge Fiat GMC Honda Hummer Hyundai Infiniti Isuzu Jaguar Jeep Kia Lancia Land Rover Lexus Mazda Škoda Mercury MINI Mitsubishi Vw Nissan MB Seat Pontiac Porsche Saab Saturn Scion Smart Ssangyong Subaru Suzuki Acura Alfa Romeo.


Skambinkite ir nupirkite kokybiska Uždegimo ritė :

Tel. 860699099.
867888088.
Vilnius.

Prastai veikiancios uždegimo ritės simptomai:


Nestabilus variklio veikimas, variklis stabiliai nevaziuoja, trukciuojo. Kai buna drėgnas oras, variklis tai jauciasi dar dažniau. Tie patys simptomai atsiranda šaltuoju metų laiku.
Spaudziant akseleratoriaus padala nera stabilios traukos, buna provalai.
Skydelyje užsidega “CHECK ENGINE (patikrinti variklį), o prijungus kompiuterį, klaidos rodo, kad degimo sistemoje yra sutrikimų. Kiekvienam automobiliui klaidos kodas bus kitoks.
Kodėl uždegimo ritė iseina is rikiotes.

Tiesą sakant, gali būti labai daug priežasčių:

1. Paprastai, visų pirma, įtariama “degimo žvakės. Jei jie yra neatitinkantys arba sugedę, tikėtina, kad ritės gedimas jų nuopelnas. Negalima siekti pigumo ir pirkti tik kokybiškas žvakes. Priežastis, kaip sako ekspertai,
susideda iš grįžtamųjų dujų + izoliatoriaus gedimo, dėl ko blogai įtakoja babinos guminės galvos būklę.

2. Antras veiksnys, turintis įtakos uždegimo ritės būsenai, yra perkaitimas. Iš esmės ritės turėtų veikti tinkamai bet kokioje variklio temperatūroje, tačiau praktikoje jei variklis nuolat šildo arba dirba sunkiomis sąlygomis, degimo ritės “mirsta daug anksčiau.


Kodel negalima vazineti su netvarkinga Indukcinė ritė :

Viršytos degalų sanaudos ir variklio galios kritimas
Išmetimo sistemos katalizatoriaus gedimas.
Kaip patikrinti uždegimo ritę namu salygom ?
Paprasčiausias ir prieinamas būdas yra patikrinti uždegimo ritę tiesiai tuo momentu, kai variklis nestabiliai veikia. Būtina kiekvieną ritę atjungti nuo fiskes, todėl, kai išjungiate lustą iš geros dėgimo ritės, variklis pakeis “darbo, jis taps nestabilus, bus spragų.
Jei išjungsite neveikiančią arba sugedusią ritę, variklio darbas nesikeis.
Tada nuimama bloga ritę ir reikia pamatuoti juos varza, o paskui sulyginti su veikaincia rite.
Po kurio patikrinami kiekvienos ritės rezultatai. Taip pat turėtumėte atkreipti dėmesį į žvakių elektrodų būseną, jei uždegimo ritė yra sugedusi žvakės, kaip taisyklė, gali būti šlapios ir apdegusios.
Kai kuriuose automobiliuose savidiagnostikos funkcija padeda suvokti, kurie cilindrai neveikia. Jei turite tik “PATIKRINTI VARIKLĮ, tai nėra faktas, kad priežastis yra uždegimo ritėje.
Kaip patikrinti degimo ritę? “Senelio metodas

Būtina atsukti degimo žvakę ir nuimti aukštos įtampos laidą.
Prijunkite BB laidą prie žvakės ir palenkite jį prie variklio korpuso.
Paleiskite variklį ir įsitikinkite, kad žvakė užsidega. Jei viskas tvarkinga, tuomet tarp žvakės ir kūno pamatysite šviesiai mėlyną spalvą. Kibirkštinio išvaizdą gali sukelti avarija nuo iškrovimo. Jei eksperimento metu nieko nematėte
priežastis gali būti padengta klaidinga žvakė, aukstos itampos laidas arba indukcines ritės sutrikimas. Kai kurie automobiliai atlikti tokius “namų eksperimentus yra labai nepageidaujami, nes jie gali sukelti visiškai veikiančios ritės sutrikimą.
Kaip uždegimo ritė tikrina specialistus?

Specialistai turi vadinamus variklių testerius,
jie taip pat vadinami skaitytuvais, jų pagalba galite analizuoti viso automobilio elektros sistemos veikimą ir iš esmės sutrumpinti ritę. Profesinė diagnostika nepatvirtina “rankinio įsijungimo ritės, nes tai gali turėti įtakos kompiuterio veikimui iki visiško šio įrenginio išjungimo.

Kontaktai

Vardas
Autodalys 24 Val
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai