Siūlome uždarbį nuo 40€ per dieną arba nuo 280€ per savaitę.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Siūlome uždarbį nuo 40€ per dieną arba nuo 280€ per savaitę.

Sutartinė
ID: 7449204
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 14657

Skelbimo aprašas

YPATINGAS PASIŪLYMAS ŽMONĖMS!

Žaibišku greičiu išpopuliarėjęs naujas internetinis Kauniečio uždarbio metodas. Stabilus pelnas nuo €40 ir daugiau per dieną garantuotas! Pinigų išmokėjimas per 1-3 darbo dienas tiesiai į jūsų banko sąskaitą. Kaip ir ką daryti jums padės sužinoti – Video instrukcijos, kurios yra lietuvių kalba. Jau išbandžiusiųjų žmonių atsiliepimai ir rezultatai visa tai rasti galite svetainėje. O šiuo metu naujiems žmonėms pirmam bandymui nesėkmės atveju suteikiama pinigų grąžinimo garantija.

Šio metodo pagalba jūs galite užsidirbti nuo 40€ ir daugiau per dieną. O per mėnesį laiko galite pasiekti ir daugiau negu 1,200€. Viskas jau priklausys nuo jūsų pačių ryžto ir noro užsidirbti. Minimali pirma investicija, už kurią jūs turite įsigyti pirmuosius 3 bilietus yra nuo 12-16€

Tai labai paprasta ir nesudėtinga. Sužinokite jau dabar kaip tai padaryti ir prisidėkite papildomų pajamų prie savo atlyginimo arba tiesiog padarykite jį savo pagrindiniu pajamų šaltiniu ir daugiau nebesukite galvos dėl pinigų. Darbas nereikalaujantis jokios didžiulės patirties. Taip uždirbinėti gali asmenys nuo 18 metų ir vyresnio amžiaus žmonės. Būtinai peržiūrėkite instruktažinį video, kuriame aiškiai parodyta ir paaiškinta ką tiksliai daryti ir nuo ko pradėti ir visa tai kaip jau minėjome yra pilnai lietuvių kalba.


Ko jums reikės norint pradėti uždirbinėti?

- Noro užsidirbti, didinti savo pajamas kiekvieną savaitę ir mėnesį.
- Interneto, kompiuterio, išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio (Rekomenduojama ir patogiausia ir greičiausia pirmą kartą viską daryti kompiuteriu)
- Turėti pradžiai bent jau 12-16€ pirmam depozitui loterijos bilietams įsigyti (Pirkti mažiausiai reikia 3 bilietus, ne mažiau!)
- Peržiūrėti video instrukciją lietuvių kalba: https://laimingi-bilietai.info/#pradeti_uzdirbineti (Kur parodyta ir paaiškinama ką ir kaip daryti)
- Minimaliai suprasti anglų kalbą, kad galėtumėte užregistruoti pas oficialų bilietų platintoją ir įsigyti bilietus (video instrukcijoje rodoma ką tiksliai daryti)
- Turėti 18 metų ir banko sąskaitą nesvarbu ar tai lietuviška sąskaita ar ne. Svarbu turėti VISA arba MASTER CARD korteles.

Už bilietus apmokėsite visiškai saugiai ir legaliai, bilietus perkate vienoje didžiausioje pasaulyje loterijos bilietų platintojo bendrovėje. Todėl galite būti visiškai ramus.

DĖMESIO! Šiuo metu naujiems žmonėms, kurie bilietus perkasi pirmą kartą ir jeigu nebūsite patenkinti sėkmingų loterijos bilietų skaičių programos rezultatais - grąžinsime Jums pinigus už Pirmus TRIS įsigytus loterijos bilietus. Todėl Jūs nieko neprarasite pabandydami sužaisti pirmą kartą loterijos žaidime!

Tarkim: jeigu jūs nusprendėte įsigyti pirmuosius 3 bilietus į loterijos žaidimą, viską darote tiksliai kaip nurodyta video instrukcijoje, nusiperkate 3 bilietus už kuriuos sumokate nuo 12-16€ ir kai žaidimas baigiasi ir būna nesėkmingi visi 3 bilietai ir nieko nelaimite - galite kreiptis nurodytais kontaktais. Atsiųsdami visus reikiamus įrodymus, galite susigrąžinti savo pirmąją išleistą sumą, jeigu viskas atitiks grąžinimo sąlygas. Tai galioja tik naujiems ir pirmą kartą perkantiems žmonėms ir tik už pirmą nesėkmingą žaidimą.

Daugiau dėl grąžinimo ir visų sąlygų sužinoti galite: https://laimingi-bilietai.info/#pinigu_grazinimas

Jeigu iškiltų problemų rašykite el. paštu į klientų aptarnavimo skyrių: [email protected]

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dažniausiai užduodami klausimai: KUR GARANTIJA, KAD TIKRAI GRĄŽINSITE PINIGUS UŽ PIRMUS ĮSIGYTUS BILIETUS, JEIGU PIRMĄ KARTĄ PERKANT JIE BUS NESĖKMINGI IR NIEKO NELAIMĖSIU? TAIP PAT KODĖL JUMS VERTA DALINTIS TOKIA INFORMACIJA SU ŽMONĖMIS IR KOKIA JUMS IŠ TO NAUDA? - TAI PAMĖGINSIME KUO TRUMPIAU IR AIŠKIAU ATSAKYTI, KAD BŪTŲ JUMS AIŠKIAU:

Pagal mūsų vedamą statistiką, 15-25 žmonėms iš 100-to(šimto) žaidusiųjų nepavyksta laimėti perkant pirmą kartą bilietus, tad grąžinti pinigus keletai žmonių mūsų finansai leidžia tai padaryti. Taip pat nenorime neigiamos reputacijos savo projektui. Kuo daugiau žmonių perka bilietus ir kuo daugiau jie laimi, tuo labiau mes galime analizuoti ir tobulinti savo analizatorių. Taip pat už kiekvieną jūsų laimėjimą, mes gauname po tam tikrą procentą iš loterijos bendrovės partnerio, todėl kiekvienas jūsų laimėjimas mums yra taip pat labai svarbus.

* Principas paprastas: Uždirbate Jūs - uždirbame ir Mes. Kuo daugiau ir dažniau žmonės laimi, tuo daugiau iš procento gaunasi papildomai užsidirbti ir mums. Todėl mus kaip ir jūs domina TIK LAIMĖJIMAI. Todėl abiem pusėms yra nauda iš to.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dėl grąžinimo ir visų sąlygų daugiau sužinoti galite:
https://laimingi-bilietai.info/#pinigu_grazinimas

Jeigu iškiltų kokių klausimų arba kažkas nesigautų kreipkitės nurodytais kontaktais:
https://laimingi-bilietai.info/#contacts
https://facebook.com/OficialusLaimingiBilietai

Jau išbandžiusiųjų žmonių pasidalinti atsiliepimai ir rezultatai:
https://laimingi-bilietai.info/#atsiliepimai

Daugiau jau išbandžiusiųjų žmonių pasidalintus rezultatus rasite:
https://www.facebook.com/OficialusLaimingiBilietai/posts/1729490493924890

Dar daugiau video atsiliepimų atsiųstu jau išbandžiusiųjų žmonių:
https://facebook.com/OficialusLaimingiBilietai/videos

Nuo ko pradėti ir ką daryti (Video instrukcija lietuvių kalba):
https://laimingi-bilietai.info/#pradeti_uzdirbineti


** Primename, svetaine šiuo metu visi dar gali naudotis nemokamai. Kai svetainė kartu su analizatoriumi taps apmokestinami, už naudojimąsi šia sistema Jūs tūrėsite mokėti abonentinį mokestį. Šie pinigai bus naudojami sistemos palaikymui ir apsaugai. Abonentinio mokesčio dydis bus lygus Jūsų 2-3 lošimų uždarbiui. Už šią sumą Jūs gausite tai, kas tikrai bus panašu į mažą stebuklą. O tuo jūs galite įsitikinti jau dabar išbandę tai pirmą kartą visiškai nemokamai!

Daugiau visko rasite svetainėje: WWW.UZDARBIOPASIULYMAS.INFO

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai