Unikali poilsinė sodyba ant Antalieptės marių kranto, Zarasų r. Santakių k.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Unikali poilsinė sodyba ant Antalieptės marių kranto, Zarasų r. Santakių k.

275 000 €
ID: 7550277
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 173

Apie

Savivaldybė
Zarasų r. sav.
Gyvenvietė
Santakių k.
Statybos metai
1991
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
182.34
Sklypo plotas (a)
74.46
Kambarių sk.
5
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

Parduodamas Antalieptės marių perlas – prabangi sodyba pušynų bei nuostabių vaizdų apsuptyje, esanti Zarasų rajone, Santakių kaime, Gražutės regioniniame parke. Sodybai priklauso mūrinis, dviejų aukštų, 182,34 kv. m. bendro ploto namas su viduje įrengtu baseinu. Namas pastatytas visai šalia marių kranto, iš antrame aukšte esančio didelio balkono atsiveria unikalūs gamtos vaizdai. Sodybai taip pat priklauso dar du pastatai, medinis, 147,82 kv. m. bendro ploto poilsio namas, bei mūrinis, nebaigtos statybos, 790 kv. m. bendro ploto. Visiems statiniams yra parengtas naujas projektas bei gauti reikalingi leidimai rekonstrukcijai. Po pastatais suformuotas 0,7446 ha namų valdos žemės sklypas, priklauso apie 50 m sutvarkytos pakrantės, yra lieptas.
Yra išduotas naujas statybos leidimas statyti naujus statinius - svečių namą ir pirtį, nuotekų valymo įrenginius. Taip pat naujai išduotas ir leidimas rekonstruoti gyvenamąjį namą bei ūkinį pastatą.
Sodyba įsikūrusi unikalioje vietovėje, šalia Antalieptės marių, vieno didžiausių vandens telkinių šalyje. Antalieptės marios susideda iš 26 ežerų, jose galima atrasti net 75 salas, taip pat dėl įspūdingo 1911 ha dydžio yra leidžiama plaukioti motorinėmis vandens transporto priemonėmis. Ši sodyba yra puikus pasirinkimas išskirtinio lygio poilsiui prie ežero, turintiems įdėjų ir ieškantiems unikalios vietos tiek privačiam poilsiui, tiek ketinantiems vystyti poilsinį verslą, turizmą, vandens pramogas.
Taip pat yra galimybė pirkti dalį ½ sodybos dalį, kuri pagal projektą bus atskirta. Sodyba šiuo metu projektuojama į atskiras dalis: gyvenamąjį namą bei rekreacinės paskirties pastatus.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai