Ultragarsinė įrankių sterilizavimo vonelė Vgt-2000

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ultragarsinė įrankių sterilizavimo vonelė Vgt-2000

58 €
ID: 7523326
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 23

Skelbimo aprašas

Ultragarsinė įrankių sterilizavimo vonelė skirta valyti įrankiams ultragarsinėmis, aukštų dažnių vibracijomis siekiančiomis iki 42000 kartų per sekundę. Prietaisas veikdamas aukšto dažnio bangomis pašalina nešvarumus ir sunaikina bakterijas net ir iš sunkiai prieinamų vietų darbo įrankiuose. Šiuo prietaisu galima valyti įvairių formų ir skirtingos sudėties daiktus: elektrinių skustuvų galvutes ir ašmenis, šukas, papuošalus, stiklinius indus ir daugybę kitų smulkių daiktų. Naudojant prietaisą galima pasirinkti tinkamiausią sterilizavimo laiką, priklausomai nuo daikto kietumo ir nuo purvo ant jo kiekio. Tai nepamainomas prietaisas grožio salonuose, kirpyklose ir kitose vietose kur labai svarbu aukšti reikalavimai švarai.

Naudojimas: supilkite į prietaiso indą 300-500 ml dezinfekavimo skysčio (galima naudoti ir vandenį). Nustatykite veikimo trukmę 180 sekundžių ir įdėkite į indą norimus dezinfekuoti įrankius. Po šios procedūros išimkite įrankius iš prietaiso.

Techniniai duomenys:

Įtampa - 220-240V, 50Hz
Galingumas - 35W
Veikimo dažnis: 40 Khz
Dezinfekavimo trukmė: 1-3 min.
Galimi laiko pasirinkimai 90s, 180s, 280s, 380s, 480s
Prietaiso talpa: 600ml.
Indelio matmenys įrankiams sudėti 1559552mm
Prietaiso matmenys: 200140125mm

Komplektaciją sudaro: 1 x sterilizavimo vonelė, 1 x instrukcija.

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomasias rankas, įvairių rušių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia kosmetika.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA terminalais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Pirkėjams Kauno mieste siūlome apsilankyti mūsų parduotuvėje ir užsakymą atsiimti nemokamai.
Perkantiems už 50eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės prekybos centras, skyrius 48 ) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai