Turniškės, Latežerio g. Plotas 20.0 a.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Turniškės, Latežerio g. Plotas 20.0 a.

700 000 €
ID: 6242393
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Plotas (a.)
20.00

Skelbimo aprašas

Vilniaus mieste Turniškėse parduodamas išskirtinis 20 arų namų valdos sklypas, esantis Latežerio g. Registrų centro duomenimis žemės sklypo naudojimo pobūdis – Mažaaukščių gyvenamųjų namų statyba. Yra išduotas leidimas statyboms, parengtas gyvenamojo namo projektas. Pagal projektą gyvenamojo namo užstatytas plotas – 249,90 m2. Bendras namo plotas – 444,69 m2. Projektas parengtas taip, kad name galėtų įsikurti ir dvi šeimos. Numatytas pakankamas kambarių skaičius, yra suplanuotas erdvus dviejų aukštų garažas su dviem atskirais įvažiavimais.

Sklypas yra vos keli šimtai metrų nuo LR Prezidento rezidencijos. Itin rami ir saugi vieta, tik dvi sklypo kraštinės turi kaimynus. Kitos dvi ribojasi su mišku ir asfaltuotu privažiavimu.
Latežerio g. yra vos keli gyvenamieji namai, kita teritorija yra šviesus spygliuočių miškas su nedideliu kiekiu lapuočių. Sklypas yra taisyklingos stačiakampio formos, į sklypą atvesta trifazė elektra, padaryti kadastriniai matavimai. Numatytas prisijungimas prie miesto vandentiekio bei dujų tinklų.

Geras asfaltuotas privažiavimas, vos vienas kilometras iki Nemenčinės plento. Artimiausia maisto prekių parduotuvė – Nemenčinės plente esanti „Maxima“. Lengvai ir greitai pasiekiamas Vilniaus centras (Katedros aikštė) – iki jo tik 8 kilometrai.

Dėl detalios projekto informacijos ir papildomų dokumentų kreiptis el.p. ar telefonu.

*** *** *** ***
Atstovauju parduodamo nekilnojamojo turto savininkams, tačiau pirkėjams visada padedu rasti reikiamą pagalbą banke ar kitose įstaigose, konsultuoju juos viso pirkimo proceso metu.
*** *** *** ***

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai