Turistauk.lt - Baidarės Stovyklavietė Nameliai prie Jūros upės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Turistauk.lt - Baidarės Stovyklavietė Nameliai prie Jūros upės

12 €
ID: 6983825
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 32

Skelbimo aprašas

Turistauk Lietuvoje prie Jūros upės su www.turistauk.lt:
- Baidarių (100 vnt.) nuoma Jūros upe
- Nameliai ant Jūros upės kranto Dobilų Slėnyje.
Dobilų Slėnis - tai poilsio vieta, apsupta Jūros upės ir miško, kur natūrali gamta įsileidžia šiek tiek komforto ir patogumo. Tai vieta tiems, kurie nėra dar užkietėję miestiečiai (patogumų nėra), bet nori, įkvėpę gryno oro ir pasportavę su baidare, kartais palapines iškeisti į patogias lovas, kur dūmo kvapas dera su elektra.
- Pavėsinės su elektra vakarojimui (laužavietė, šašlykinė, grotelės, malkos, vanduo) draugų kompanijai po šimtamečiais ąžuolais
- Pirtis, kubilas
- Jei nuspręsi, kad kepti ir gaminti ant laužo jau ne ta lyga arba žaidimai, maudynės ir poilsis mieliau širdžiai, užsakysime pagamintą karštą maistą: kugelį (su kiaulių kojomis, ausytėmis, paukštienos blauzdelėmis arba kiaulienos faršu), raugintų kopūstų sriubos su šonkauliukais, balandėlių, šašlykų, cepelinų, šaltibarščių, kibinų, aštrios mėsos guliašo sriubos su skrudinta duona ir kt.)
- Paplūdimio tinklinio aikštelė.


Baidarės. Baidarių nuoma Jūra ir Akmena. Privati stovyklavietė ant Jūros upės kranto. Pirtis. Kubilas. Nakvynė nameliuose!!! Atvyk į Žemaitiją, pakviesk draugus, bendradarbius ar klasiokus į plaukti baidarėmis Jūros upe. Jūros upė nuostabi. Turisto akį džiugins nuostabūs Jūros upės kraštovaizdžiai, daug gamtos paminklų. Upė labai vingiuota, gausi rėvų, slenksčių – nenuobodi plaukti tiek patyrusiam, tiek pradedančiam turistui.
Pavasarį organizuojami ekstremalūs plaukimai sraunia ir egzotiška AKMENA.
Pačios palankiausios nuomos sąlygos ir visiškas aptarnavimas. Rašykite: [email protected] ar skambinkite tel.: +370 699 75546, +370 652 26904 – Turistauk.lt komanda visada Jūsų paslaugoms.
Baidarių nuoma, stovyklavietė, mobili pirtis prie Jūros upės. Geriausi baidarių maršrutai Žemaitijoje upe Jūra.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai