Trys 2,5 mėn. skirtingi kačiukai ieško namų!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Trys 2,5 mėn. skirtingi kačiukai ieško namų!

Sutartinė
ID: 5932645
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Skelbimo aprašas

Trys kačiukai, trys broliai ir viena istorija, kuri visai neprimena nei muškietininkų, nei pasakos apie tris brolius. Viskas kur kas banaliau, liūdniau, be jokios magijos, tačiau su mažu stebuklu- jie visgi tapo vieni iš laimingųjų, kuriems pavyko išsikapanoti iš gatvės.

Broliukai gimė viename iš Tuskulėnų gatvės kiemų, jų mama- paprasta lauko katytė, tačiau žavingas netikėtumas yra tas, kad nuo pat mažumės kačiukai nebijojo žmonių, todėl kai „Naminukų“ globoje atsilaisvino vietelė šiai trijulei, mažyliai buvo pagauti tiesiog rankomis. Ačiū neabejingoms to kiemo moterims, kurios ne tik buvo atkaklios šių mažylių atžvilgiu ir ieškojo jiems pagalbos, bet pasirūpino ir jų mamos sterilizacija.

Kačiukams maždaug 2,5 mėn., jie žaismingi, linksmi, juokingi, jau nukirminuoti, nublusinti ir savo laikinoje stotelėje laukia bilieto į tikrą gyvenimą su tikrais šeimininkais! Tad laikas susipažinti: dėmėtasis juodanosis, pats drasiausias ir smalsiausias kačiukas- Jokeris, rainasis brolis, iš visos kompanijos stabiausias- Patrikas, na ir svajingo žvilgsnio, drovusis minkštakailis, juodas su baltu- Pupis.

Jei galite vienam iš broliukų padovanoti tą aukso vertės bilietą, kuris žada meilę, saugumą ir namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077, 8 688 35002 (Vilnius).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai