TRX treniruoklis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

TRX treniruoklis

60 €
ID: 5848038
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 66

Skelbimo aprašas

škeiskite nuobodžias treniruotes sporto salėje į smagias treniruotes namuose! Padailinkite savo kūno linijas lengvai ir efektyviai. Šiandien Kartu.lt pristato itin veiksmingą naujos kartos priemonę, kuri padės Jums greitai ir lengvai pakeisti savo kūno linijas! Jums reikės skirti vos 25 minutes per dieną mankštai su šiuo treniruokliu ir greitai pastebėsite rezultatus. TRX treniruoklis – yra kabančių diržų sistema. Šios treniruoklio pagalba galėsite atlikti daugiau nei 300 skirtingų pratimų, tiek jėgos pratimus tiek raumenų tempimo. TRX treniruoklis užima ypatingai mažai vietos ir yra lengvas tik 1,4 Kg. tad jį galėsite vežiotis visur su savimi, pasiimti į sodybą ar kelionę. Naudotis treniruokliu labai paprasta ir lengva, jį galite namie kabinti ant durų, gamtoje ant medžio ar kito tvirto stabilaus pagrindo. Tobulinkite kūno linijas tiesiog namuose!
Kas yra TRX treniruoklis?

TRX treniruoklis yra kabančių diržų sistema, kurios pagalba galima atlikti įvairius jėgos, ištvermės bei tempimo pratimus pasinaudojant kūno sunkio jėga ir kūno svoriu.
Tai nešiojamas, kompaktiškas "sporto klubas", kurį galite naudoti namuose, kelionėje, ar gamtoje.

Kaip naudotis TRX treniruokliu?

TRX treniruokliu naudotis yra išskirtinai lengva ir paprasta, tereikia jį pritvirtinti prie nejudančio paviršiaus (pvz. durų, medžio šakos, sporto salėse įrengtų specialių tvirtinimų ir pan.).

Kam skirti TRX treniruokliai?

TRX buvo sukurtas specialiai Amerikos karinių pajėgų pėstininkams, kad jie turėtų galimybę sportuoti, ir neprarasti sportinės formos misijų metu. Todėl jie yra išskirtinai lengvi ir nedidelių gabaritų.
Šiuo metu TRX treniruoklius naudoja visų sporto šakų atstovai, nuo jėgos sporto, gimnastikos, tempimo pratimų, kovos menų iki profesionalių krepšininkų bei lengvosios atletikos atstovų.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai