Trispalvė, žavi katytė Brita ieško namų!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Trispalvė, žavi katytė Brita ieško namų!

Sutartinė
ID: 6932180
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Skelbimo aprašas

Susipažinkite su minkštute trispalve poniute Brita! Į „Naminukų“ globą ji atkeliavo po gauto iškvietimo iš Pagirių. Parsivežėme ją stipriai sergančią kačių gripu ir nuplikusiu šonu. Pradinis planas buvo suteikti katytei pagalbą, o išgydytą grąžinti atgal į teritoriją, nes Brita ten gyveno jau 5 metus, turėjo savo maitintojus ir buvo sterilizuota.

Dar gydymo metu Britos būdas pradėjo skleistis: supratome, jog ji nėra tokia bailiukė kaip dažna lauke gimusi ir užaugusi katytė: mes visiškai laisvai galėjome ją liesti, glostyti, vėliau tuo glostymu ji pradėjo dar ir mėgautis, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute ir kaskart jau laukia ateinančių savanorių. Supratome, jog šis atvejis būtent tas, kai būtų šiukštu nesuteikti šanso Britai būti pastebėtai ir galbūt turėti namus...

Britai maždaug 5,5 m., ji sterilizuota, skiepyta, ženklinta. Iš pradžių į naują žmogų žiūri atsargiai, tačiau gan greitai prisitaiko prie permainų ir pati pradeda ieškoti ryšio. Tarp kitų kačių ji linkusi dominuoti. Labai ieškome žmogaus galinčio jai padovanoti saugų kampelį ir galbūt, po 5 metų gyvenimo po balkonais, Brita pirmą kartą pajus ką reiškia namai, ir nugyvens daug gražesnį katinišką gyvenimą, negu jai buvo skyręs likimas.

Galėdami padovanoti Britai namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius)!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai