Trintuvas X-1000S Nutri Blender

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Trintuvas X-1000S Nutri Blender

99 €
ID: 7610752
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2

Skelbimo aprašas

Galingas 1200 W variklis
8 vienetų rinkinys
Pulsavimo funkcija
2 greičio nustatymai
6 dalių nerūdijančio plieno ašmenys
Dalys BE BPA
Svoris 2 kg
Matmenys = 17,2 x 15,2 x 37,9 cm (su įdėtu dideliu indu)
Garantija 1 metai dalys ir darbas
Šlapias maišymas = taip
Plakimas = taip
Ąsočio dydis = 1 litras
Mažas ąsočio dydis = 0,5 litro
Darbo laikas = 5 minutės

Neįtikėtina galia, našumas ir patogumas.

Tai ne tik vienas galingiausių asmeninių trintuvų. Geriau valdomas, su jutiklinio valdymo pultu, 2 skirtingais greičio nustatymais ir pulsavimo funkcija.

„JR Ultra X-1000S“ „Nutri“ trintuvas turi daug pažangių technologijų, kurios naudojamos JR komerciniuose maišytuvuose.

X-1000S „Nutri“ maišytuvas su neįtikėtinu 1200 vatų varikliu yra vienas iš galingiausių ir pažangiausių asmeninių trintuvų, kuriuos galite įsigyti už kainą, kurią galite sau leisti. JR su nerūdijančio plieno 6 dalių ašmenų rinkiniu, malimo priedu, BPA neturinčiais „Tritan“ indais ir papildomais dangčiais. JR vėl nustato standartus, kurių reikia laikytis kitiems ... kodėl turėtumėte svarstyti apie ką nors kita. ..?

„JR Ultra X-1000S Nutri Blender“ yra vienas iš nedaugelio „Personal Bullet Style“ maišytuvų, siūlantis 2 skirtingus greičio nustatymus.

Iš anksto nustatyti greičiai leidžia maišyti įvairius ingredientus mažu ar dideliu greičiu, atsižvelgiant į reikalingą konsistenciją. Pulso mygtukas taip pat leidžia susmulkinti ledą ir susimaišyti padažus. „JR X-1000S“ suteikia daug daugiau maišymo galimybių, nesvarbu, ar norite kokteilių, baltyminių sportinių gėrimų, padažų, sveikų sulčių ir daug daugiau ...
Unikalūs patentuoti 6 dalių nerūdijančio plieno ašmenys. Patentuoti „JR Ulta X-1000S Nutri Blender“ ašmenys leidžia sukurti kur kas geresnį sūkurį. Didesnio dydžio ir daug kietesnės medžiagos X-1000S grūdinto nerūdijančio plieno peiliai yra sukurti taip, kad galėtų demonstruoti neįtikėtiną trintuvo galią, efektyviai gauti daug lygesnę konsistenciją.

Dėl ašmenų dizaino trintuvas puikiai tinka maišyti kokteilius, padažus, sportinius gėrimus ir dar daugiau.
6 dalių peilių ir aukščiausios galios derinys su unikaliu BPA neturinčių „Tritan“ indų dydžiu ir forma užtikrina, kad jūsų maišomi ingredientai bus visiškai susmulkinti.
Skirtingai nuo daugumos kitų asmeninių „Nutri“ maišytuvų, „JR Ultra X-1000S“ turi du nustatytus greičius: didelį ir mažą, taip pat specialų impulsų mygtuką, kurį rasite didelio našumo komerciniuose maišytuvuose.

Unikalios formos ypač tvirti maišymo indai yra tvirti ir patvarūs, be BPA.

Su dviem komplekte esančiais maišymo indais galite sumaišyti didelius kiekius 1 litro puodelyje, o 0,5 litro puodelyje sumaišyti mažesnius kiekius gėrimams ar padažams, taip pat naudoti pridedamą priedą kavai malti, pasigaminti miltų ar riešutų sviesto.

Galite naudoti pridedamą viršutinį dangtį ir naudoti maišymo indą, kaip gertuvę, nereikia perpilti į kitus puodelius ir stiklines. Sumaišytą kokteilį pasiimkite su savimi į sporto salę, į darbą ir pan.
Nepaprastai galingas „JR Ultra X-1000S Nutriblender“ 1200 vatų variklis, sukurtas susidoroti su visais ingredientais, variklis suka peilius neįtikėtinai dideliu greičiu, kad jie pilnai sutrintų jūsų maistą su minimaliomis pastangomis ir efektyviai sutrintų ledą.

Variklis, kuriuo galite pasitikėti. Aukščiausios klasės, labai galingas „X-1000S Nutri Blender“ variklis sukurtas patenkinti visus jūsų asmeninius poreikius, tai tikrai yra vienas iš patikimiausių variklių, naudojamų bet kuriame asmeniniame „Nutri“ tipo maišytuve šiandien rinkoje.

„JR Ultra X-1000S“ „Nutri“ maišytuvas. Kas komplekte?
„Ultra X-1000S“ aliuminis maišytuvo pagrindas
2 greičių mygtukų valdymas su pulsavimo funkcija.
1 litro indas be BPA, „Tritan“ indelis, skirtas šlapiam apdorojimui
0,5 litro indas be BPA indelis, skirtas šlapiam ir sausam apdorojimui
Itin didelio stiprumo, nerūdijančio plieno peiliai užtikrina patikimumą ir universalumą.
1 x drėgno maišymo peilių rinkinys
1 x sauso maišymo peilių rinkinys
Visas instrukcijų vadovas (EN)
2 x dangteliiai

https://www.blend.lt/trintuvas-x-1000s-nutri-blender.html

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai