Tretinoino kremas Tretin 0.05% - odai ir nuo aknės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Tretinoino kremas Tretin 0.05% - odai ir nuo aknės

Sutartinė
ID: 7935145
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

Tretin kremo veiklioji medžiaga 0,05% Tretinoinas yra itin veiksminga priemonė kovoti su akne, raukšlėmis bei odos senėjimu. Tretinoinas naudojamas ne tik aknei gydyti,bet ir odos senėjimo lėtinimui. Jis tapo populiaria senėjimą lėtinančių odos priemonių sudedamąja dalimi. Tretinoinas – stiprus antioksidantas, padedantis greitai pašalinti negyvas odos ląsteles ir skatinantis kolageno skaidulų gamybą bei pasižymintis eksfolijuojamosiomis savybėmis.

Tretin 0.05% tretinoino kremas yra naudojamas veido, krūtinės ar nugaros aknei gydyti.
Jis išvalo odos poras ir taip naikina spuogus bei apsaugo nuo dėmių ar naujų spuogų atsiradimo.
Norimas efektas gali atsirasti po kelių savaičių. Kartais aknė gali sustiprėti, tačiau tinkamai naudojant ir su laiku jūsų oda taps skaistesnė ir aknė išnyks. Kuo anksčiau pradėsite naudoti Tretin 0.05% kremą, tuo mažesnė tikimybė, kad atsiras aknės randų.

Tretin 0.05% kremas padės jums kovoti su akne, atgaivins ir sušvelnins veido odą, panaikins mažas odos raukšleles. Naudojant šį kremą pagerės jūsų savijauta, nes jūsų oda taps skaistesė be spuogų. Jo negalima naudoti, jei turite egzemą ar nudegusią odą.

Tretin 0.05% kremas sumažina per didelę odos riebalų gamybą ir atgaiviną odą. Prieš tepdami ploną šio vaisto sluoksnį, pažeistą vietą turite nuplauti ir išdžiovinti. Negalima tepti ant pažeistos odos ir vengti sąlyčio su burna, akimis ir nosimi. Gali praeiti kelios savaitės, kol simptomai pagerės, tačiau vartokite jį reguliariai, kad gautumėte didžiausią naudą.

Naudojant Tretin 0.05% kremą gerkite daug vandens ir naudokite drėkinamąjį kremą.

Tretin 0.05% gali padidinti jautrumą saulės šviesai, todėl, jei įmanoma, turėtumėte apriboti buvimą saulėje. Tai gali padaryti jūsų odą trapesnę. Naudojant Tretin 0.05% patartina nesidaryti vaškavimo (plaukelių šalinimo) ar lazerinių procedūrų. Nėščios moterys arba moterys, kurios planuoja pastoti, neturėtų vartoti Tretin 0.05%.

Naudojimas:
Nuvalykite ir nusausinkite pažeistą vietą ir patepkite kremu. Užtepę nusiplaukite rankas.

Kontaktai: +37063727394. (Viber, Whatsapp). E-mail - [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai