Tretinoinas 0.05% Retino -a- odai ir nuo aknės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Tretinoinas 0.05% Retino -a- odai ir nuo aknės

18 €
ID: 7933307
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 28

Skelbimo aprašas

Retino-A kremas yra vitamino A forma, naudojama aknei gydyti, kuri atsiranda kaip dėmės ar spuogeliai ant veido, krūtinės ar nugaros. Taip pat padeda išlyginti šiurkščią veido odą ir sumažinti smulkias odos raukšleles. Jis padeda gydyti spuogus, išvalydamas odos poras ir apsaugodamas nuo dėmių ar spuogų atsiradimo. Paprastai pastebimas poveikis užtrunka kelias savaites, todėl naudokite jį toliau, net jei atrodo, kad jis neveikia. Kartais spuogai gali pablogėti, kol nepagerėja, tačiau tinkamai naudojant jūsų oda taps skaistesnė. Kuo anksčiau pradėsite jį naudoti, tuo mažesnė tikimybė, kad atsiras randų. Retino-A 0,05% padės pagerinti jūsų nuotaiką ir pasitikėjimą, nes jūsų oda taps be spuogų. Jo negalima naudoti, jei turite egzemą ar nudegusią odą.

Retino-A veiklioji medžiaga 0,05% Tretinoinas arba vitaminas A yra laikomas natūraliu stebuklu ir yra viena veiksmingiausių medžiagų kovojant su raukšlėmis ir odos senėjimo požymiais. Tretinoinas naudojamas ne tik aknei gydyti,bet ir odos senėjimo lėtinimui. Jis tapo populiaria senėjimą lėtinančių odos priemonių sudedamąja dalimi.

Tretinoinas – stiprus antioksidantas, padedantis greitai pašalinti negyvas odos ląsteles ir skatinantis kolageno skaidulų gamybą bei pasižymintis eksfolijuojamosiomis savybėmis. Tretinoinas gali būti ne tik augalinės ar gyvūninės kilmės (jo gausu žuvyje, aliejuje, kiaušiniuose, mėsoje), bet ir išgaunamas dirbtiniu būdu. Ši medžiaga itin dažnai naudojama kosmetikos ir farmacijos pramonėje.

Retino-A 0,05% kremas sumažina per didelę odos riebalų gamybą. Prieš tepdami ploną šio vaisto sluoksnį, pažeistą vietą turite nuplauti ir išdžiovinti. Negalima tepti ant pažeistos odos ir vengti sąlyčio su burna, akimis ir nosimi. Gali praeiti kelios savaitės, kol simptomai pagerės, tačiau vartokite jį reguliariai, kad gautumėte didžiausią naudą.

Naudojant Retino-A kremą gerkite daug vandens ir naudokite drėkinamąjį kremą.

Retino-A gali padidinti jautrumą saulės šviesai, todėl, jei įmanoma, turėtumėte apriboti buvimą saulėje. Tai gali padaryti jūsų odą trapesnę. Naudojant Retino-A 0,05% patartina nesidaryti vaškavimo (plaukelių šalinimo) ar lazerinių procedūrų. Nėščios moterys arba moterys, kurios planuoja pastoti, neturėtų vartoti Retino-A 0,05%.

Naudojimas:
Nuvalykite ir nusausinkite pažeistą vietą ir patepkite kremu. Užtepę nusiplaukite rankas.

Kontaktai: +37063727394. (Viber, Whatsapp). E-mail - [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai