TERMOVIZINIAI TYRIMAI

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

TERMOVIZINIAI TYRIMAI

Sutartinė
ID: 6839933
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2

Skelbimo aprašas

Termovizinius tyrimus sėkmingai atliekame jau 8 metus.
Termovizinis tyrimas atskleidžia tikrąją pastato termoizoliacijos būklę ir tiksliai nurodo pro kur į namus skverbiasi šaltis.
APIE PASLAUGĄ – atlikę tyrimą pateiksime Jums termovizinės analizės ataskaitą į kurią bus įtrauktos visos Jūsų pastato defektinių vietų termonuotraukos. Kiekviena termonuotrauka aprašoma atskirai (kas ir kodėl čia vyksta), šalia pateikiama temperatūrinių reikšmių lentelė. Ataskaitos gale pateikiamos išvados, apibendrinančios namo termoizoliacines savybes. Mūsų termovizinės analizės ataskaita turi juridinę galią sprendžiant statybos darbų kokybės ginčus su rangovais.
Termovizijos pritaikymas:
LANGAMS IR DURIMS - staktos ar rėmo užpūtimo kokybės įvertinimas, varčių sandarumo nustatymas, kondensavimosi ant stiklo priežasčių nustatymas.
IŠORINĖMS SIENOMS, PAMATAMS, STOGUI - apšiltinimo kokybės ar pakankamumo, drėgmės kaupimosi vietų nustatymas.
GRINDINIAM ŠILDYMUI - tikslios vamzdelių vietos grindyse nustatymas. Vandens išsiliejimo vietos iš sistemos aptikimas. Skirtingų zonų šildymo intensyvumo palyginimas.
ELEKTROS ŪKIUI - per didelio kaitimo elektros ūkio elementuose, kuris gali sukelti gaisrą, vietos nustatymas.
KAINA: termovizinio tyrimo kaina priklauso nuo objekto kvadratūros ir atliekamo tyrimo apimties, todėl su kiekvienu klientu derinama atskirai.
Dirbame ir savaitgaliais bei švenčių dienomis, prisideriname prie Jums patogaus laiko.
Matavimams naudojama įranga yra patikrinta metrologiškai. Tyrimus atliekantis asmuo turi termovizinių tyrimų specialisto sertifikatą.
Termovizinius tyrimus atliekame Vilniaus, Kauno, Panevėžio, Utenos regionuose.
Pasikonsultuoti ar užsisakyti termovizinį tyrimą galite tel.: 8-671-19199 ar el. p. [email protected]. Daugiau informacijos www.aterma.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai