Terešiškių k. Vilniaus r. sav. Plotas 107.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Terešiškių k. Vilniaus r. sav. Plotas 107.0m2

57 055 €
ID: 6213006
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 35

Apie

Savivaldybė
Vilniaus r. sav.
Gyvenvietė
Terešiškių k.
Statybos metai
2005
Plotas (kv.m.)
107.00
Kambarių sk.
3

Skelbimo aprašas

Vilniaus rajone, ~ 20 kilometrų nuo miesto, Terešiškių kaime, SB GALINĖ parduodamas gyvenamasis, mūrinis namas su sklypu.
Puikus, greitas ir patogus susisiekimas su miestu tiek individualiu, tiek ir viešuoju transportu.
Vieta itin graži ir rami – aplinkui miškas. Pati sodo bendrija nedidelė ir gana draugiška. Daugelis gyventojų gyvena ištisus metus.
Pats namas ir sodyba įrengta ir sutvarkyta.
Gyvenamasis namas 3-jų kambarių ir apšildinta mansarda. Name įrengta virtuvėle. Palėpiniame – antrame namo aukšte du atskiri kambariai su erdviu balkonu. Prie namo autogaražas. Šalia gyvenamojo namo yra ūkinis pastatas, kuriame įrengta pirtis. Ūkinio pastato plotas ~ 24 kv/m. Sklype du pilnai įrengti, stacionarūs šiltnamiai. Abu šiltnamiai po ~ 20 kv/m ploto.
Gyvenamasis namas šiltas ir tvirtas statinys. Įrengtas vandens šildytuvas (boileris). Vanduo itin švarus, gaunamas iš vietinio šulinio. Nuotekos vietinės. Name įrengta visa šildymo sistema į patalpas išvedžioti radiatoriai, o pats namas šildomas kietu kuru. Papildomai, gyventojų patogumui, name įrengta gera ir kokybiška krosnis. Tad namo apšildinimas puikus, patogus ir labia ekonomiškas. Namo šeimininkų žodžiais – namo išlaikymas labia pigus - “moka tik už elektrą”, nes vanduo, šildymas ir kanalizacija – savi, arba minimalūs mokesčiai.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai