Terasos, pirtys, pavėsinės, stoginės ir kt.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Terasos, pirtys, pavėsinės, stoginės ir kt.

Sutartinė
ID: 6722604
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Skelbimo aprašas

Įvairūs karkasiniai objektai:
* pirtys,
* pavėsinės,
* terasos,
* Stoginės
* Kiti pastatai iš medienos.

Galime atlikti ir įvairius smulkesnius staliavimo darbus (medinės pertvaros,
durų statymas, grindų dėjimas ir kt.)

Terasos suteikiamais privalumais jau seniai tapo madinga mėgautis privačių namų savininkams, mažesniuose daugiabučiuose. Ji tapo lauko kavinių dalimi, kuri pagražina aplinką bei suteikia jaukumo.
Medinės terasos dažniausiai įrengiamos naudojant obliuotas maumedžio lentas arba impregnuotas pušies ar eglės terasines lentas. Tai puikus būdas pagerinti estetinį vaizdą, išlyginti paviršių, taip pat padidinti naudingą plotą prie namo.
Medinės terasos nesudėtingai montuojasi ir joms įrengti reikia minimalių laiko sąnaudų.

Pirtis visuomet buvo ir yra viena iš priemonių gerai sveikatai palaikyti. Tai vieta, kur galima puikiai praleisti laiką su svečiais, draugais, kolegomis. Pirčių būna įvairių: ji gali būti pastatyta iš įvairios medienos, rąstų, skiriasi jų dydis bei tai, iš kokių patalpų ji susideda. Kokia pirtis pasirenkama, priklauso nuo poreikių ir skonio.

Stoginė – visame pasaulyje tapusi populiari kiemo dalis, kuri suteikia išskirtinumo. Ji apsaugo Jūsų automobilį nuo sniego ir lietaus, bei leidžia laikyti įvairius buities rakandus. Tai labai funkcionalus statinys, kuris gali būti apsodintos dekoratyviniais augalais ir papuošti teritoriją.

Visiems darbams suteikiame garantijas. Dirbame visoje Lietuvoje.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai