Telšių r., Telšių m., Stoties g. Plotas 78 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Telšių r., Telšių m., Stoties g. Plotas 78 m2

63 000 €
ID: 7529209
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 60

Apie

Statybos metai
2002
Aukštų skaičius
4
Aukštas
4
Plotas (kv.m.)
78
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

Ieškote įrengto, šviesaus, nestandartinio išplanavimo 2 kambarių buto per du aukštus? Turime puikų pasiūlymą kaip tik Jums! Visiškai išskirtinio dizaino, labai modernus, erdvus ir jaukus butas Telšiuose, Stoties g. 8A.

Labai gera žinia – šį butą galima pirkti su valstybės teikiama paskata (subsidija) pirmo būsto įsigijimui, dėl ko Jums už šį būstą tektų sumokėti 15 - 25 ar net 30 proc. mažesnę kainą nei dabar. Į paskatą galite pretenduoti net jau turėdami nekilnojamąjį turtą!

Parduodamas jaukus, šiuolaikiškas, naujai ir kokybiškai suremontuotas 2-jų kambarių butas per du aukštus su visais jame esančiais baldais ir buitine technika, tad galima gyventi iš karto. Bendras plotas 78,00 kv. m. Neseniai atliktas kapitalinis, modernus remontas. Buto įrengimui naudotos tik natūralios ir kokybiškos medžiagos, apgalvota kiekviena interjero detalė. Integruota sieninė spinta, žaliuzės, keraminės plytelės. Naujai pakeista elektros instaliacija, šildomos grindys visame bute, autonominis šildymas. Integruota kokybiška buitinė technika. Aukšti ir erdvūs langai, todėl butas šviesus ir šiltas. Bute sudėti stoglangiai tiek pirmame, tiek antrame aukšte. Butas mūriniame name, 2002 m. statybos, 4-tame aukšte. Rami, draugiška ir maloni kaimynystė. Namas priklauso aktyviai veikiančiai bendrijai. Laiptinė ir koridoriai erdvūs, rakinami telefonspyne (domofonu). Namas, kuriame parduodamas butas, yra strategiškai geroje ir patogioje vietoje tiek vyresniems žmonėms, tiek jaunoms šeimoms su vaikais. Visai greta yra parkai, pasivaikščiojimo takai, prekybos centrai, mokyklos, muzikos mokykla, vaikų darželiai. Geras ir greitas susisiekimas su miesto centru.

Turite klausimų? Nedvejokite, skambinkite ir atsakysiu į visus Jums rūpimus klausimus.

Pardavimo kaina: 63 000 eurų.

PRIVALUMAI:
- Galimybė įsigyti šį butą su valstybės paskata10-30 proc. mažesne kaina nei skelbime;
- Naujesnės statybos (2002m.);
- Pilnai įrengtas su baldais ir buitine technika;
- Autonominis šildymas;
- Maži šildymo kaštai;
- Labai patogus susisiekimas su miesto centru;
- Netoliese parduotuvės, mokyklos, darželiai.

BENDRA INFORMACIJA:
- Pardavimo kaina: 63 000 eurų;
- Aukštas: 4 iš 4;
- Kambarių sk.: 2;
- Namo tipas: mūrinis, 2002 m. statybos;
- Bendras buto plotas: 78,00 kv. m.;
- Bendro naudojimo balkonas.

PIRKĖJAMS NETAIKOMI JOKIE PIRKIMO MOKESČIAI!
KVIEČIAME APŽIŪRĖTI BUTĄ JUMS PATOGIU METU!

Norite, kad jūsų nekilnojamojo turto skelbimas būtų toks pat reprezentatyvus ir plačiai reklamuojamas? Skambinkite, mes tuo pasirūpinsime!

Šiame skelbime naudojamos nuotraukos yra įmonės ,,Savas būstas‘‘ intelektinė nuosavybė. Jos kopijavimas, savinimasis ar platinimas be leidimo – gali užtraukti atsakomybę. Esame pasiruošę bendradarbiauti, todėl dėl nepriekaištingo būsto fotografavimo – maloniai kviečiame susisiekti. 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai