Teisininkas Vokietijoje

Teisininkas Vokietijoje

15 €
ID: 8072237
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12
Teisininkas Vokietijoje

Skelbimo aprašas

+370 653 16139
[email protected]
Teisinė pagalba Vokietijoje, teisinės konsultacijos, teisinių sutarčių rengimas, kitos teisinės paslaugos vokiečių kalba. Teisininkas vertėjas Vokietijoje ir Lietuvoje. Teisinis vertimas vokiečių kalba. Teisinis atstovavimas Vokietijoje. Vertėjas žodžiu vokiečių kalba. Vertimas raštu. Skambučiai vokiečių kalba.

Pagrindinės veiklos sritys - baudos, skolos, įmokos, rinkliavos, mokesčiai, policija, teismai, prokuratūra, šeimos teisės klausimai, vaiko globa ir priežiūra, administracinė teisė, darbo santykiai ir darbo teisė, atleidimas iš darbo ir darbo užmokesčio nesumokėjimas.

Teisininkas Vokietijoje vokiečių kalba kreipiasi ir bendrauja su Vokietijos teisėsaugos institucijomis (policija, prokuratūra, teismai), Vokietijos mokesčių inspekcija, kitomis administracinėmis įstaigomis, organizacijomis, savivaldybe, kitais asmenimis, gauna reikalingas pažymas, išrašus, teikia prašymus ir paraiškas (Mokesčiai, skolos, sveikatos draudimas, vaiko pinigai Vokietijoje, išregistravimas, sutarčių nutraukimas, Ligonių kasos, ligoninės, gydytojai, slauga), atstovauja klientų interesams ir sprendžia kitus klausimus vokiečių kalba. Prireikus pasitelkiamas advokatas Vokietijoje.

Kalbos:

anglų, baltarusių, lietuvių, rusų, ukrainiečių, vokiečių

Kvalifikuotas teisininkas Vokietijoje Jums rūpimais klausimais padės ir Jus pakonsultuos. Jums bus suteikta teisinė pagalba pačiais įvairiausiais klausimais. Pagrindinės veiklos sritys - darbo santykiai ir darbo teisė, atleidimas iš darbo ir darbo užmokesčio nesumokėjimas, baudos, skolos, mokesčiai, policija, teismai, prokuratūra, šeimos teisės klausimai, vaiko globa ir priežiūra, administracinė teisė, civilinė teisė, pilietybės įgijimo teisė.

Teisininkas Vokietijoje vokiečių kalba kreipsis ir bendraus su Vokietijos įstaigomis, asmenimis, atstovaus Jūsų interesams ir spręs Jums rūpimus klausimus. Teisinės konsultacijos, teisinė pagalba bei raštai atsakingiems asmenims padės Jums išspręsti Jūsų svarbiausius reikalus ir situacijas, kurios iškyla dirbant, gyvenant, keliaujant Vokietijoje.
Teisininko efektyvi praktikuojama priemonė be laiškų bei raštų elektroniniu paštu ar popierine forma taip pat yra tiesioginė komunikacija telefonu su Jums svarbiais subjektais. Skambučiai vokiečių kalba į Vokietiją ir vokiškas įstaigas leis greitai ir operatyviai pasiekti kompetetingus asmenis, kurie yra atsakingi už Jūsų reikalus. Teisininkas Vokietijoje Jums tikrai padės. Kreipkitės, jei yra baudos, skolos, mokesčiai, prašymai, registracija, išsiregistravimas, būtina nutraukti sutartis, apmokėti likučius ar skolas, uždaryti banko sąskaitą, nutraukti nuomą per atstumą Vokietijoje. Gali būti, kad esate jau išvykę iš Vokietijos, bet vis dar likę įvairūs santykiai bei ryšiai su Vokietija, pavyzdžiui, nenutrauktos sutartys, nesumokėtos įmokos ar mokesčiai bei rinkliavos, neatsiskaityta su buto nuomotoju ar savininku. Tokiais ir analogiškais atvejais Jums bus suteikta operatyvi ir profesionali pagalba. Tam Jums bus nebūtina vykti atgal į Vokietiją. Daug reikalų bus sutvarkyta už Jus ir Jūsų vardu per atstumą, bendraujant su tinkamais asmenimis.
Teisininkas Vokietijoje bendraus vokiečių kalba su visais subjektais, su kuriais Jums svarbu išspręsti klausimus. Teisės profesionalas jau turi patirties su iš esmės visomis Vokietijos teisėsaugos institucijomis, tokiomis kaip teismai, policija, prokuratūra, muitinė, Vokietijos mokesčių inspekcija, laisvės atėmimo įstaigos (kalėjimai). Svarbu kreiptis nedelsiant, kad laiku būtų išspręsti Jūsų klausimai. Tiek raštu, tiek ir žodžiu vokiečių kalba.
Jei gyvenote Vokietijoje, bet šiuo metu grįžote į Lietuvą ir negalite ar neketinate grįžti į Vokietiją, tačiau joje vis dar esate registruotas kaip nuolatinis šalies gyventojas bei turintis draudimą, tokiu atveju Jums bus padėta išsiregistruoti iš Vokietijos bei sutvarkyti visus santykius su draudimo bendrovėmis, Ligonių kasa ir kitomis įstaigomis. Jei gyvenate Lietuvoje, bet vis dar tebesate registruotas Vokietijoje, Jums tenka pareiga mokėti sveikatos draudimą. Teisininkas Vokietijoje padės nutraukti draudimo santykius, nepatiriant didelių išlaidų ar netgi visiškai jų išvengiant. Dažna problema, kad santykiai su Ligonių kasomis yra apsunkinti, su jomis sunku susisiekti telefonu. Paskambinus į klientų aptarnavimo liniją, -dažniausiai tenka laukti nuo kelių iki 7-9 minučių. Teisės profesionalas atliks tai už Jus ir padės bendrauti profesionalia ir dalykiška vokiečių kalba su reikalingais asmenimis, juos pasieks ir tęs tolesnę komunikaciją, jei reikia gauti kokias nors pažymas ar išrašus apie draudimo laikotarpius, Ligonių kasoje fiksuotus Jūsų darbdavius bei darbo laikotarpius pas juos. Šią ir kitą informaciją Jums turi suteikti nemokamai, nesvarbu, kur Jūs šiuo metu būtumėte ar gyventumėte.
Teisininkas Vokietijoje pasirūpins Jūsų reikalais bei apgins Jūsų interesus.
+370 653 16139
[email protected]
https://www.vokieciu-vertejas-vokieciu-vertimai-teise-vertimas.com/teisininkas-vokietijoje-ir-vokieciu-kalba-lietuvoje/

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai