Tamsoje šviečiantys nagų lakai ir lūpų dažai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Tamsoje šviečiantys nagų lakai ir lūpų dažai

4,83 €
ID: 6676903
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 91

Skelbimo aprašas

Ieškote būdų kaip išsiskirti vakarėlyje? Norite atrodyti žaismingai einant į klubą? O galbūt reikia pasižymėti daiktus, kad matytųsi tamsoje? Visą tai ir daugiau galėsite įgyvendinti su šiais tamsoje šviečiančiais įvairiaspalviais fluorescenciniais nagų lakai ir lūpų dažais.

NAGŲ LAKAS šviečia tamsoje taip sukurdamas neįtikėtiną įvaizdį. Geriausiai švyti kurį laiką palaikius prieš ryškesnę šviesą: pavyzdžiui prieš telefono blykstę ar lempą. Laką taip pat galima naudoti ir kaip paprastą nagų laką - dienos šviesoje jis taip pat puikiai atrodo!

Beje, tamsoje šviečiantis nagų lakas gali atlikti ne vien pasipuošimo funkciją. Neretai žvejai naudoja šį laką plūdėms spalvinti - jos tampa puikiai matomos naktinės žvejybos metu.

LŪPŲ DAŽAI puikiai atrodo dienos šviesoje, o tamsoje apšviestos ultravioletinės šviesos ima ryškiai spindėti. Kokybiški fluorescenciniai lūpų dažai puikiai tiks dienos ir vakaro metu. Siūlome rinktis iš efektingai atrodančios fluorescencinės oranžinės, raudonos, geltonos ir rožinės spalvos. Dažai labai gerai dengiasi, bei ilgai išlieka ant odos.

Šios kerinčios dažų spalvos puikiai tiks Helovino metu, ypač efektingai su šiais dažais atrodysite naktiniame klube. Lūpų dažai lengvai nuvalomi kosmetiniu pieneliu ar servetėlėmis.

Įsigyti galima čia: https://www.mandarinai.lt/tamsoje-svieciantys-lupu-dazai

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai