Tadalis SX 20

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Tadalis SX 20

Sutartinė
ID: 7613349
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 20

Skelbimo aprašas

Tadalis SX 20 (cializ) tai veiksminga priemonė sustiprinti potenciją ar gydyti erekcijos problemas. Tadalis SX yra vienas geresnių tadalafilo produktų. Viename pakelyje yra 4-ios 20mg tadalafilo koncentracijos tablečių.

Tadalio SX veiklioji medžiaga tadalafil yra FDE5 inhibitorius, skirtas būtent erekcijos disfunkcijai (ED) gyditi bei palaikyti stiprią erekciją ilgą laikotarpį. Tadalis SX dar gali būti vadinamas savaitgalinėmis tabletėmis, nes veikia ilgiau kaip parą laiko.

Tadalis SX poveikis juntamas seksualinio stimulo metu: atpalaiduojami varpos kraujagyslių lygieji raumenys, todėl į varpą patenka didelis kiekis kraujo, ko pasekoje ženkliai pagerėja erekcija bei prailgėja lytinis aktas.

Vartoti valandą prieš lytinį aktą užgeriant stikline vandens.

Pristatome konfidencialioje pakuotėje į bet kurį Lietuvos miestą ar miestelį pagal jūsų pasirinktą pristatymo būdą (paštomatu, registruotu paštu, išperkamuoju paštu, autobusų siuntomis, iš rankų). Susisiekti galite telefonu +37063727394. Atsakome į skambučius, sms, viber, whatsapp. El. Paštu [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai