švilpukas,atbaidantis laukinius gyvūnus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

švilpukas,atbaidantis laukinius gyvūnus

2,49 €
ID: 5616986
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 255

Skelbimo aprašas

Artėjant pavasariui suaktyvėja ir gyvūnai. Pavojus susidurti su išbėgusiais į kelią žvėrimis ypatingai padidėja prieblandos metu, todėl saugioms kelionėms siūlome įsigyti dėmesio jau sulaukusį ultragarsinį švilpuką, su kuriuo į keliones leisitės visiškai ramūs dėl savo bei keleivių saugumo!
Padėti išvengti susidūrimo su laukiniais gyvūnais gali iš pažiūros labai paprasti dalykai – prie automobilio pritaisomi švilpukai. Tokie prietaisai, kurie skleidžia žmogui negirdimą, bet gyvūnams labai nemalonų aukšto dažnio ultragarsą, jau seniai naudojasi Suomijos, Švedijos, Norvegijos, Vokietijos ir kitų šalių vairuotojai.
Gyvūnai, kitaip nei žmonės, girdi aukštus garsus, kuriuos, automobiliui važiuojant, skleidžia prie jo pritvirtinti švilpukai. Panašius į juos tam tikro dažnio garsą skleidžiančius švilpukus naudoja šunų dresuotojai. Žmonės jų negirdi, tačiau keturkojai į šį garsą jautriai reaguoja.
Ultragarsiniai švilpukai, tai priemonė mažinanti susidūrimo su gyvūnais kelyje tikimybę. Kai
automobilio greitis viršija 30 km/h, švilpukai skleidžia aukšto dažnio garsus, kurie atbaido gyvūnus nuo artėjančio automobilio.
Švilpukų skleidžiamo garso nuotolis yra apie 2 kilometrai ir priklauso nuo automobilio greičio, oro sąlygų bei reljefo. Tinkami visoms transporto priemonėms. Prie automobilio tvirtinami nukreipiant plačiuoju galu į važiavimo kryptį dvipuse lipnia juosta tuose vietose, kur į juos tiesiogiai patektų oro srovė (dažniausiai prie automobilio priekinio bamperio). Prieš tvirtinant, montavimo vietos paviršių būtina išvalyti nuo riebalų.
Komplekte du ultragarsiniai švilpukai.

Švilpukas gyvūnus atbaidantis 2vnt - SVI2072 - 2,49 eu
http://www.e-pigiau.lt/e-pigiau/home/899-svilpukas-gyvunus-atbaidantis-2vnt.html



867603707
8677 32900
daugiau prekių rasite www.e-pigiau.lt
[email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai