Šviesą atspindintis gelis Spider Flashing

Šviesą atspindintis gelis Spider Flashing

4,35 €
ID: 7928606
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 25
Šviesą atspindintis gelis Spider Flashing
Daugiau
Daugiau nuotraukų (8)

Skelbimo aprašas

FLASHING viskas prasideda nuo šviesos ... Ir baigiasi šviesa! Įmantrių spalvų kolekcija slepia du skirtingus efektus. Pirmasis yra įprasta spalva su smulkiomis blizgančiomis dalėlėmis - toks šis lakas mažai apšviestoje vietoje. Antroji - ypač ryškus ir prieš šviesą žėrintis milijonais blizgių dalelių. Koks efektas bus matomas, priklausys tik nuo šviesos ir jos intensyvumo!

SPIDER GEL skirtas plonų ir nenutrūkstamų lyg voratinklio tinklas linijų piešimui. Be gražaus ir išraiškingo atspalvio, jis turi dar vieną savybę - jis turi šviesą atspindinčių dalelių. Tąsi lyg guma konsistencija nugula ant nago neįtikėtinai plonomis linijomis. Sodri ir maksimaliai prisotinta spalvos konsistencija pavers matomomis net ploniausias linijas. SPIDER GEL stingsta UV ir LED šviesoje, turi lipnų sluoksnį. Priemonę galima uždėti plono teptuko, medinės lazdelės, metalinio arba silikoninio plono įrankio pagalba. Reljefo dizainui rekomenduojama lakuoti ant matiniu laku dengtų nagų, tuomet dizainas dar labiau išryškės.

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Vardas
www.viskasnagams.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai