Svetainių kūrimas / Создание сайтов

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Svetainių kūrimas / Создание сайтов

150 €
ID: 6651876
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Skelbimo aprašas

Su kiekvienu klientu kuriu draugiškus santykius. Jau šešis metus klientai manimi pasitiki ir suteikia man galimybę sukurti jiems reklaminį įvaizdį. Svarbus ne projekto atlygis, o pačio projekto prasmė. Dėl to daug dirbu su kūrybiniais projektais kaip teatro studija "Один театр", šokio studija "Воздух", dizaino studija "Ксении Скобликовой".

Aktyviai dirbu ne tik su Rusijos projektais, bet taip pat ir su projektais Lietuvoje. Taip pat bendradarbiauju su įdomiais projektais visame pasaulyje, tokiais kaip turizmo agentūros Indijoje, kinų medicina Rusijoje. Sukūriau jiems internetines svetaines ir reklamą.

Paslaugos : darbas su grafiniais redaktoriais kaip Photoshop, Illustrator, Coreldraw, logotipų, reklamos skelbimų ir plakatų kūrimas, vizitinių kortelių kūrimas ir pan.

Выстраиваю с каждым клиентом дружеские отношения. Уже 6 лет клиенты доверяют мне оформление своих рекламных компаний.

Важна не цена проекта, а цель положенная в основу. От этого у меня много творческих компаньонов из них такие как "Один театр", студия танца "Воздух", дизайн-бюро Ксении Скобликовой, музыкант Сергей Ламас etc. Область деятельности распространяется не только на территорию России, я работаю с туристическим агентством в Вильнюсе, туристическим агентством в Дели, музеем Рериха в Нагаре, с доктором китайской медицины в Урумчи.

Навыки: работа в графических редакторах (Photoshop,illustrator, coreldraw) создание логотипов, плакатов, визиток, флаеров и прочего.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai