Svetainės NT su animacija, vizualizacija, drono nuotraukos, filmai, videoturai.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Svetainės NT su animacija, vizualizacija, drono nuotraukos, filmai, videoturai.

20 €
ID: 7655222
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 164

Skelbimo aprašas

Nekilnojamo turto, sklypų, stogų, renginių fotografija ir filmavimas iš oro, reprezentaciniai filmai, nuotraukos. Foto-video HASSELBLAD, CANON EOS optika, montavimas, vizualizavimas. Renginius, NT objektus, namus, butus, sodybas, stogus, kaminus, sklypus, komercinius objektus, statybas. Fotografuojame skubiai, užsakymai atliekami gavus nuorodas net Jums neatvykstant į vietą per kelias valandas - taip taupote brangų laiką ir kurą. Estetiškai suredagavę nuotraukas ar video išsiunčiame Jums. Sklypų fotografavimas, renginių filmavimas, atliekame naktinę menine fotografiją, pvz. žvaigždžių fone ar panaudojant natūralų apšvietimą. Pažymime ribas, atstumus ir t.t.

Su pastoviais klientais dirbame ypač geromis (sutartinėmis) kainomis be jokio kompromiso dėl kokybės.
Keli objektai ta pačia kryptimi - dar pigiau. Dirbame visame Vilniaus regione.
Vaizdas, filmuota medžiaga ir nuotraukos dronu iš oro atrodo suprantamiau, objektyviau, ypač vizualizuojant NT objektus ir jų vietą. Skelbimams paruoštos drono nuotraukos su vizualizacija ir efektais portaluose aruodas, www.skelbiu.lt, alio.lt, aruodas.lt, kampas.lt facebook ir kt. sulaukia daugiau dėmesio! Dronų nuotraukos potencialiam pirkėjui leidžia pamiršti nereikšmingus objekto trūkumus, įvertinti lokacijos privalumus. Tokie skelbimai peržiūrimi keletą kartų dažniau, Parduoti / išnuomoti pasiseka greičiau.
Drono pilotas profesionaliai atlieka savo darbą išskirtine itin aukštos kokybės raiška: foto-20mpx, video-4K, HDR. Naudojame profesionalią DJI įrangą su puikia vaizdo stabilizacija, tad nuotraukos ir filmuota medžiaga bus aukščiausios kokybės, vaizdo siužetai bus tolygūs, be vibracijų. Nuotraukų, video procesingas daromas profesionalia Adobe PremierPro programa. Montavimas, koregavimas bei vizualizacijų kūrimas pagal konkretų poreikį ir biudžetą.

Bendradarbiaujant taikome ypač mažas kainas. Mūsų komandos pagrindinis tikslas- suteikti maksimalią vertę, aukščiausios kokybės foto, video medžiagą.

Visos mūsų teikiamos foto video paslaugos:
https://aerealty.lt/

Drono nuoma dronu nuoma su operatoriumi.
Švenčių ar renginių filmavimas / aerofotografija / fotografavimas pilno kadro DSLR pigiai ir kokybiškai
Aerealty.lt Įvairių NT objektų filmai / fotografija / apžiūra iš oro / video gamyba / dronų paslaugos.
Vietovių ortofoto nuotraukos iš įvairaus aukščio (nuo 15 iki 300 m) / pažymime ribas
Žemės ūkio plotų (pvz. pasėlių) ar miškų apžiūra iš oro /ribų žymėjimas / pazymejimas
Nekilnojamo turto nekilnojamojo turto nuotraukų retušavimas / su ribų žymėjimu.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai