SVEIKATOS POKALBIAI SU LIGA

SVEIKATOS POKALBIAI SU LIGA

50 €
ID: 7712152
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 18
SVEIKATOS POKALBIAI SU LIGA

Skelbimo aprašas

Būti ne gydomais, o gydytis – teigia žinomas gydytojas psichoterapeutas Aleksandras Alekseičikas (ir ne tik jis). Būti ne gydomais, o gydytis – vadinasi, visais būdais ieškoti savo sveikatingumo energijos, pačiam padėti gydytojams ir jų paskirtiems vaistams.

Individualių pokalbių-pratybų metu nuotoliniu būdu mes ir ieškome konkrečių būdų, kaip nukreipti į tikslą visą savo sveikatingumo minčių energiją (liga – tai paklydusi sveikata), kaip naudotis vidinio žvilgsnio energetika, aktyvine egoterapija, nakties terapija (naktis – dienos ligų slaugytoja ir gydytoja), kaip pasinaudoti „Restart“ (naujos energijos perkrovimo), „Energetinio dirigento“ ir kitais energetinio sveikatingumo principais.

Su pasiryžusiais eiti toliausiai mes tęsiame energetinius ieškojimus kaip pasikrauti gamtos energija, kaip praktiškai naudotis Energetinio palaiminimo, Energetinio kvėpavimo (kvėpavimas – kelias, kurio siela patenka į kūną), Energetinio rezonanso principais, kurių kiekvienas gali būti tikras sveikatos generatorius, energetinis skydas, saugantis ne tik žmogaus sveikatą, bet lemiantis ir gerą nuotaiką, pilnavertį gyvenimą net ir esant pandemijos sąlygoms.

Visus susijusius su individualaus seminaro pravedimo klausimus paprastai aptariame tel. 8 687 75147, galite parašyti el. p. [email protected].

Pokalbio-seminaro ir metodinės literatūros kaina 50 Eur. Apmokėjimas pagal sąskaitą-faktūrą.

Kontaktai

Vardas
Jeronimas
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai