SUTAUPYK PIRKDAMAS INTERNETU !!!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

SUTAUPYK PIRKDAMAS INTERNETU !!!

Sutartinė
ID: 6076819
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 39

Skelbimo aprašas

Apie šią „cashback“ tipo svetainę sužinojau iš vieno profesionalaus Kiniškos technikos apžvalgininko rusų kalba. Beje, pats puslapis irgi rusų kalba.

VEIKIMO PRINCIPAS:
Svetainė turi sudariusi sutartis su el. parduotuvių savininkais dėl reklamos ir pirkėjų pritraukimo bei gauna tam tikrą procentinę pinigų dalį nuo pritraukto pirkėjo išleistos sumos. Didžiąją pinigų dalį gražina pačiam pirkėjui. Kiekvienoje jų partnerių parduotuvėje grąžinamų pinigų procentinė dalis skirtinga ir nėra pastovi. Pvz. per jų nukreipimą į Aliexpress ankščiau pirkėjui buvo grąžinama 5% dabar 6% jo išleistos sumos. Pinigų grąžinimas įskaitomas per tam tikrą laiką nuo to, kai pirkėjas patvirtina prekės gavimą ir kaupiasi Rusijos rubliais svetainės paskyros asmeninėje sąskaitoje. Sukauptą grąžintų pinigų sumą galima persivesti į Paypal, Webmoney, kortelinę sąskaitą bei kitas populiariausias mokėjimų sistemas.
Taip pat yra Chrome naršyklės priedas su kuriuo patogu, įėjus į tam tikrą el. parduotuvę, pažiūrėti ar ji dalyvauja šio projekto programoje ir jei taip, kokia proc. pinigų dalis grąžinama šiuo metu.

DAUGIAU INFORMACIJOS PAČIO PROJEKTO SVETAINĖJE!
>>> SVETAINĖS NUORODA žEMIAU, PRIE KONTAKTŲ <<<

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai