Suremontuotas 2-jų kambarių butas A. Juozapavičiaus pr.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Suremontuotas 2-jų kambarių butas A. Juozapavičiaus pr.

51 500 €
ID: 6647131
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 34

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Žemieji Šančiai
Statybos metai
1977
Aukštų skaičius
6
Aukštas
5
Plotas (kv.m.)
65
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

Suremontuotas 2-jų kambarių butas A. Juozapavičiaus pr., 5-ame iš 6-ių aukšte, mūriniame name, tik 5 min. kelio automobiliu iki miesto centro. Bendras buto plotas 65.26 kv.m, erdvus išplanavimas, nepereinami kambariai, svetainė 19 kv.m, miegamasis 17 kv.m, virtuvė 10.32 kv.m, vonios kambarys atskirai nuo WC, yra balkonas, tamsusis kambarys (drabužinė), rūsys.

Butas vidinis, labai šiltas ir šviesus, langai plastikiniai su stiklo paketais, orientuoti į rytus ir vakarus, medinės vidinės durys, šarvuotos įėjimo durys. Kambarių sienos ir lubos išlygintos, dažytos, laminuotos grindys, naujai išvedžiota elektros instaliacija, pakeisti vamzdynai, santechnika. Butas parduodamas su visais baldais ir buitine technika.

Rami ir tvarkinga kaimynystė, kodinės namo durys. Strategiškai patogi vieta gyventi, netoliese miesto centras, šalia viešojo transporto stotelės, puikus susisiekimas su visais miesto rajonais, netoliese darželiai, mokyklos, prekybos centrai. Už 700 m Nemunas, šalia jo įrengti dviračių, bei pėsčiųjų takai.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai