Supfire HL50 galvos žibintuvėlis, USB, 300lm, 200m, Zoom

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Supfire HL50 galvos žibintuvėlis, USB, 300lm, 200m, Zoom

12 €
ID: 7967508
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2

Skelbimo aprašas

Kompaktiškas „Supfire HL50“ priekinis žibintas yra ypač patogus ir pasiteisins daugelyje situacijų. Ant elastingo dirželio puikiai tinka bet kuriai galvai ir suteikia apšvietimą iki 200 m. Galite pasirinkti vieną iš keturių režimų ir naudoti žibintuvėlį net lietaus metu. Itin ilgas baterijos veikimo laikas leis neribotai naudoti bet kokiomis sąlygomis.

Ilgas ir platus diapazonas

Įmontuotas priartinimas leidžia reguliuoti šviesos pluošto dydį - nuo labai siauro į reflektorių panašaus pluošto iki plataus, kuris gali apšviesti plačią sritį. Be to, labai ilgas iki 200 m nuotolis leidžia praktiškai naudotis, kai jums reikia didelio matomumo tamsiame kambaryje arba naktį. Šviesos diodas suteikia iki 300 liumenų, o to visiškai pakanka net labai tamsiose vietose.

Ilgesnis aktyvumas

Žibintuvėlyje naudojama ličio baterija vienu įkrovimu gali veikti iki 5 valandų, o to pakanka daugeliui programų. Kai tik akumuliatorius nukris iki žemo lygio, tai bus rodoma raudona lempute, o prijungus prie įkrovimo, mėlyna lemputė parodys, kad akumuliatorius vėl paruoštas veikti. Žibintuvėlį galite lengvai įkrauti naudodami „micro USB“ laidą.

Pasirinkite savo režimą

Žibintuvėlyje buvo naudojami keturi iš anksto nustatyti režimai, kurių kiekvienas naudingas skirtingose ​​situacijose. Du pagrindiniai: tikriausiai dažniausiai bus naudojama stipri ir silpna šviesa, atsižvelgiant į poreikį. Taip pat galite pasirinkti strobos režimą ir 2 sekundes palaikę „įjungimo / išjungimo“ mygtuką, pradėsite SOS režimą, kuris yra nuolat mirksintis signalas, rodantis, kad jums reikia pagalbos.

Kiekvienai progai

Žibintuvėlį galite naudoti įvairiose situacijose: žvejyboje, laipiojime kalnuose, naktiniame bėgime ar palapinėse. Atsižvelgdami į savo poreikius, galite nustatyti žibintuvėlio kampą, o jo specialus dizainas leidžia jį naudoti net lietaus metu. Patogi elastinė juosta tiks kiekvienai galvai ir nesukels nepatogumų net ir ilgai dėvint.

Nominali galia 3 W
Aiškumas 300 lm
Atsparumas kritimui 1 metr
Hidroizoliacija IP32
Baterijos talpa 1200 mAh
Darbo laikas 2-5 val
Svoris 97 g
Matmenys 60 x 60 x 40 mm
Įkrovimo prievadas „micro USB“
https://www.liumenai.lt/supfire-hl50-galvos-zibintuvelis-usb-300lm-200m-zoom?search=hl50

Žymos: supfire hl50 galvos zibintuvelis, usb, 300lm, 200m, zoom, hl50-supfire, supfire, prozektoriai ant galvos, Zibintuveliai, prozektoriai zvejybai

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai