Super Kamaqra N-160 Vyrams sex

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Super Kamaqra N-160 Vyrams sex

Sutartinė
ID: 7619126
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 14

Skelbimo aprašas

Super Kamaqra - tai vienas geriausių sex papildų rinkoje, susidedantis iš 100mg Sildenafil (taip pat žinomo kaip Viaqra ®) ir 60mg Dapoksetino (taipat žinomo kaip Pr1ligy ®)

Dapoksetinas padeda nutolinti ejakuliaciją sekso metu ir prailginti lytinį aktą iki valandos ir daugiau. Dapoksetinas yra gerai toleruojamas preparatas, kuris pagerina visas lytines funkcijas, kurios yra susijusios su ankstyva ejakuliacija. Šis vaistas padeda panaikinti psichologines problemos dėl priešlaikinės ejakuliacijos, dėlto pagerėja lytinis pasitenkinimas. Šiuo metu Dapoksetinas yra vienintelis patvirtintas preparatas, gydantis ankstyvąją vyrų ejakuliaciją.

Sildenafil yra skirtas sustiprinti erekciją lytinio akto metu, taip pat naudojamas gydyti vyrų erekcijos sutrikimus. Sildenafil padidina kraujo pritekėjimą į varpą seksualinės stimuliacijos metu. Šis padidėjęs kraujo srautas sukelia stiprią erekciją ir padeda mėgautis lytiniu aktu.

Kaip vartoti?
Super Kamaqra reikia išgerti valandą arba dvi prieš lytinį aktą, užgeriant stikline vandens. Maksimali paros dozė – viena tabletė.

Kodėl verta?
Klinikinis Sildenafil ir Dapoksetino derinys labai stipriai pagerina vyrų seksualinę sveikatą, Padeda sustangrinti varpą bei prailginti lytinį aktą nuo trijų iki penkių kartų.

Dapoksetinas – Pirmoji klinikinė medžiaga ejakuliacijos atitolinimui sukurta 2012m Vokiečių. Dapoksetinas veikia refleksą, kuris atsakingas už ejakuliacija ir stabdo ankstyvąjį sėklos išsiveržimą. Dapoksetiną geriausia vartoti 1-2 valandas prieš lytini aktą priklausomai nuo žmogaus organizmo.

sildenafilis – generinės viaqros ir autentiškos viaqros pagrindinė veiklioji mežiaga. Maksimali paros norma 100mg, veikia iki 8-12valandų. Turint omeny, kad dapoksetinas suveikia per 1-2 valandas, o sildenafilis per 30-60minučių, optimaliausia Super Kamaqra gerti yra 1.30 val. prieš lytinį aktą.

Laikymas:
Preparatus laikyti reikia žemesnėje nei 25 laipsnių temperatūroje pagal C. Laikyti toliau nuo karščio, saulės spindulių. Nelaikyti ten kur drėgna pvz. vonioje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Pristatome į bet kurį Lietuvos miestą ar miestelį pagal jūsų pasirinktą pristatymo būdą (paštomatu, registruotu paštu, išperkamuoju paštu, autobusų siuntomis, iš rankų). Susisiekti galite telefonu +37063727394. Atsakome į skambučius, sms, viber, whatsapp. El. Paštu [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai