Sulankstomos Kėdės Didelis pasirinkimas!

Sulankstomos Kėdės Didelis pasirinkimas!

19 €
ID: 7866962
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 22
Sulankstomos Kėdės Didelis pasirinkimas!

Skelbimo aprašas

TURIME VIETOJE! KĖDŽIŲ KAINOS APAČIOJE!

Turite klausimų? Skambinkite ar rašykite - atsakysime iš karto!
+370 692 92272
[email protected]
https://renginiopartneris.lt/lt/61-sulankstomos-kedes?utm_source=Skelbimai&utm_medium=refferal

-PRISTATOME VISOJE LIETUVOJE.
-GALITE ATSIIMTI PATYS IŠ SANDĖLIO VILNIUJE.
-SUTEIKIAME GARANTIJAS.
-IŠRAŠOME SĄSKAITAS.

KĖDŽIŲ APRAŠYMAI:
Sulankstoma kėdė GLADIATOR – plačiai naudojamos ir vertinamos visame pasaulyje. Šios kėdės korpusas pagamintas kokybiškų ir patvarių medžiagų, paminkštinta sėdimoji dalis padaryta iš vinilo medžiagos, todėl kėdės yra lengvos, patvarios, jas lengva transportuoti bei sandėliuoti. Gladiator kėdės rėmas nebijo vandens bei drėgmės poveikio, o tai leidžia jas eksplotuoti atviruose balkonuose, lauko renginiuose. Dėl savo klasikinio ir subtilaus dizaino bei prieinamos kainos dažnai naudojamos konferencijose, vestuvėse, parodose ir privačiuose renginiuose. Paminkštinta sėdimoji kėdės dalis yra keičiama.

Spalvos: juoda, balta
Kėdės gylis: 36cm
Kėdės aukštis: 78cm
Kėdės plotis: 39cm

KAINA: 39 EUR (su PVM)

Sulankstoma kėdė PREMIUM – saugus ir praktiškas pasirinkimas. Šių kedžių korpusas pagamintas iš metalinės plieno konstrukcijos, todėl kėdės pasižymi tvirtumu, ilgaamžiškumu, galima laikyti lauke net ir drėgnomis oro sąlygomis, sėdynė ir atlošas pagaminti iš plastiko, todėl kėdės yra patogios ir patvarios. Dėl šio tipo kėdžių lengvumo, patvarumo, ekonomiškos kainos bei lengvo sandėliavimo, jos itin paklausios viešuose renginiuose, konferencijose, viešbučiuose, parodose taip pat privačiose šventėse bei lauko prekyboje.

Spalvos: juoda, balta
Kėdės gylis: 48cm
Kėdės aukštis: 85cm
Kėdės plotis: 50cm

KAINA: 27 EUR (su PVM)

Sulankstoma kėdė EUROPA – saugus ir praktiškas pasirinkimas. Šių kedžių korpusas pagamintas iš metalinės plieno konstrukcijos, todėl kėdės pasižymi tvirtumu, ilgaamžiškumu, galima laikyti lauke net ir drėgnomis oro sąlygomis, sėdynė ir atlošas pagaminti iš plastiko, todėl kėdės yra patogios ir patvarios. Dėl šių sulankstomų kėdžių lengvumo, patvartumo, ekonomiškos kainos bei lengvo sandėliavimo, jos itin paklausios viešuose renginiuose, konferencijose, viešbučiuose, parodose taip pat privačiose šventėse.

Spalvos: juoda, balta
Kėdės gylis: 44cm
Kėdės aukštis: 80cm
Kėdės plotis: 44cm

KAINA: 19 EUR (su PVM)

*Galite atsiimti iš mūsų sandėlio Vilniuje arba išsiųsime Jums tą pačią dieną po užsakymo pateikimo.

Susisiekite su mumis dėl geriausių pasiūlymų jau dabar!

Mūsų kontaktai:
[email protected]
+370 692 92272
https://renginiopartneris.lt/lt/61-sulankstomos-kedes?utm_source=Skelbimai&utm_medium=refferal

Raktažodžiai: sulankstoma kede, sulenkiama kede, prekybiniai baldai, banketine kede, renginiu baldai, plastikine kede, plastikiniai baldai, lauko baldai, sulankstomi baldai prekybai, sulankstomi baldai, sudedama kede

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai