SU VAIZDU Į TRAKŲ PILĮ SKLYPAS ANT KALNO

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

SU VAIZDU Į TRAKŲ PILĮ SKLYPAS ANT KALNO

10 500 €
ID: 6090447
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 149

Apie

Savivaldybė
Trakų r. sav.
Gyvenvietė
Trakų m.
Gatvė
Karaimų
Plotas (a.)
18.40
Sklypo paskirtis
Namų valda

Ypatybės

Kraštinis sklypas
Greta miško
Geodeziniai matavimai
Geras privažiavimas
Be pastatų

Skelbimo aprašas

Parduodamas ypatingas 18,4 a. sklypas iš aukščiausių Trakų teritorijos vietų netoli kibininės, iš kurios atsiveria didinga ir įspūdinga savo gamta Trakų ežero ir pilies panorama. Aplink sklypų suformuotu nėra.
NAUDOJIMO POBŪDIS sklypo – VIENBŪČIŲ IR DVIBUČIŲ GYVENAMŲJŲ PASTATŲ STATYBOS. Pradedant statybos darbus turi būti namo projektas, kuris turi atitikti bendrus Trakų architektūros standartus.
youtube daryta nuo sklypo : https://youtu.be/PU6h0OdGZog
Sklypas yra šiek ant kalno, o tai suteikia sklypui dar daugiau unikalumo. Sklypo aukštingumas mažėja būtent į tą pusę, kurioje yra visos didžiosios Trakų garsenybės. Taigi unikali panorama garantuota! Kitoje sklypo pusėje vyrauja praktiškai žmogaus nepaliestas gamtos grožis.
Padaryti kadastriniai matavimai.

Iš sklypo atsiveriančios panoramos MATOMI ĮSPŪDINGIAUSI ISTORINIŲ TRAKŲ PERLAI: Vytauto laikų Trakų salos pilis, Tiškevičiaus Užutrakio dvaras, Galvės ežeras ir 21 įvairiomis legendomis apipintos salos, Totoriškių ežeras, istorinių Trakų senamiesčio šerdis, karaimų maldos namai – kenesa, Trakų Švenčiausios. Mergelės Marijos apsilankymo bažnyčia ir daug kitų unikalių objektų.
Trakai yra vienas iš aštuonių kurortų ir kurortinių teritorijų. Čia gausu kultūrinių renginių bei pramogų. Tuom galite įsitikinti apsilankę internetiniame portale . Atsižvelgus į visas pastaraisiais metais vykstančias tendencijas yra visiškai akivaizdu, kad Trakai yra viena perspektyviausia vietovė visoje Lietuvoje. Taigi parduodamas sklypas yra YPAČ PERSPEKTYVIOJE VIETOVĖJE.
Šalia sklypo 2 automobilių stovėjimo aikštelės.
Visai šalia yra kavinė-baras „Turistas“, „Senoji kibininė prie tilto“. Taigi galėtumėte kad ir kiekvieną dieną mėgautis Europos kulinarinio paveldo virtuvėmis.
Sklype gali atsirasti ir TURISTINIS OBJEKTAS. Puikios galimybės išnaudojant šalia esančias 2 automobilių stovėjimo aikšteles ir nuostabią panoramą. Sezono metu turistai tiesiog neranda vietos kavinėse, baruose, restoranuose. Ypač daug žmonės moka už viešbučio kambarius, iš kurių atsiveria Trakų pilis.
www.laineva.lt 865912691

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai